Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon 5d Mark III, vélemények?

Canon 5d Mark III, vélemények?

Figyelt kérdés
Van aki csalódott benne? Vannak negatív tapasztalatok? Sport és portré fotózásra is jó? Akinek van légyszíves írjon :)

2016. máj. 18. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
36%

A zinterneten millió és egy szakmai fórum van, még magyarul is a gyengébbek kedvéért, ahol hozzáértők, profik és tulajdonosok osztják meg tapasztalataikat egy-egy géppel, objektívvel, stb.

Javaslom, hogy az ilyen oldalakat, fórumokat, portálokat messzire kerüld el, és itt várd a magas szakmai szinvonalú kommenteket. Nem fogsz csalódni, drukkolok neked!

2016. máj. 18. 19:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Már olvastam, kössz ;) de szeretném ha pár ember ha tud akkor irjon pár negativ dolgot
2016. máj. 18. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha itt kérdezed meg, hogy jó-e akkor teljesen felesleges neked egy ilyen kaliberű eszköz. Én amúgy Mk2-ről váltottam és döbbenetes volt az előrelépés, de a szenzor sajnos nem a legjobb, tetten érhető a noise banding.
2016. máj. 18. 22:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :) nem most akarok még, majd fél, egy èv múlva szóval addig még sokat tanulok:D
2016. máj. 18. 23:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne keresd állandóan a negatívumot. Próbáld meg elhinni, hogy ez egy profi váz, és tökéletesen megfelelő lesz a céljaidnak, hiszen rengeteg profinak is megfelel.

Attól függ, mire lesz jó, hogy milyen obit csavarsz az elejére.

Ha nagyon akarsz negatívumot, akkor nem egy pehelykönnyű gép. Egy minőségi obival már kellemes súlyt ad, ha órákon keresztül a kezedben tartod.

2016. máj. 19. 10:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :)
2016. máj. 19. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!