Martin, Márk, Milán név leendő fiaimnak? Vélemények?
Figyelt kérdés
Nemet és kort írjatok! :) És hogy milyen a fius anyukák élete. :)2009. nov. 20. 23:50
1/19 anonim válasza:
Szerintem legjobb a Milán,a Márk kicsit túl gyakori,és az a béna énekes jut róla eszembe sajnos,pedig szép név,a Martin egyáltalán nem tetszik.18/L
3/19 anonim válasza:
Nekem a Martinról egy füstös képű gyerek jutna eszembe. :S
A Márk az elég gyakori, a Milán tetszik a háromból a legjobban.
22/N
4/19 anonim válasza:
A ferjem Milán,a Babank Martin lett és a vezeteknev is M betűs!Nekem nagyon tetszik mind a kettő-három :D általad írt név! Különleges,nagyon szép!
Üdv: 2hetes babuci-muci ancija :O)
5/19 anonim válasza:
Az én fiam is Martin és még csak véletlenül sem füstös!!!!
6/19 anonim válasza:
Hát.... Nekem nem jön be egyik sem, bocsi. De a fiús anyukák élete az nagyon jó (nekem 3 van:-))) Olyan, de olyan büszke vagyok rájuk! 6, 3, 1, évesek. Nem könnyű, de gondolom, uolyan, mint a lányokkal. A kuki- ügyet leszámítva, bár ennyi "bajunk" legyen.
7/19 anonim válasza:
Nekem mind a 3 név tetszik. A Milán ,Martin olyan egy helyen áll nálam,tetszik a Márk is habár szó ami szó ,hogy tényleg gyakori.Eddig a Milán tetszett nagyon, most már nem mondanám egyértelműen mert talán a Martin kezdi átvenni a helyét.
9/19 anonim válasza:
Nekem a Milán a befutó. A jelentése is szép:kedves. A martin és a Márk is szép, de mindkét névből nagyon sok van manapság.
10/19 anonim válasza:
Ja: 38 éves anyuka, akinek van 2 fia is. Nagyon jó, hogy vannak fiaim is, a 2 lány mellett. Nehéz, de gyönyörű, sok örömmel teli feladat. A fiúk is tudnak bújósak, kedvesek lenni, de vadócok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!