Az objektíves gépek használói miért nézik le a kompaktosokat?
Figyelt kérdés
Nekem kompakt gépem van de csupán abban különbözik az objektívesektől hogy nem lehet cserélni az objektívet . Kinézetre pont olyan és mèg talán jobb képet is csinál . De amikor valaki kérdi a márkát ès a tipust (sony de èn meg vagyok vele elégedve . Olyan jo kèpeket csinál akár a Nikkon) de mièrt vágnak olyan fura arcot azok akik cserèlhető objektives gépet használnak ??2016. ápr. 5. 17:14
11/17 anonim válasza:
Valóban nem tudhat annyit. Az objektívet pl. lehetetlen cserélni :)))
De vannak viszonylag jó paraméterekkel rendelkező kompaktok már
4/3 inches lapka 1,4-2 fényerejű obival stb...
12/17 anonim válasza:
#11 jav.
full frame lapkát akartam írni nem 4/3
13/17 anonim válasza:
Mutass már egy fullframe kompaktot, ami nem kerül legalább háromszor annyiba mint egy belépő dslr....
14/17 anonim válasza:
Létezik egyáltalán kompaktban FF szenzor? Mondjuk ettől még az objektív szenzortól való távolsága, a képfeldolgozó rendszer, az élességállítási rendszer ugyanúgy hulladék egy középkat. dSLR-hez képest, nincs átnézeti kereső, nem lehet megfogni és lehetne még sorolni.
15/17 anonim válasza:
Van fullframe kompakt: Sony RX1 sorozat
16/17 anonim válasza:
Ez egyetlen egy terméket jelent. A legtöbb kompaktban töredéke az érzékelő mérete még egy MILC-éhez képest is, ráadásul, ahogy írtam ezer más területen ugyanúgy elvérzik használhatóságban egy dSLR-hez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!