Ezt lehet sima HD-be alakítani valahogy? Milyen szoftverrel lehet megoldani?
A kamerám csak 1440 x 1080 / 50 fps vagy 25 fps-ben tud rögzíteni (vagy alatta SD-ben csak), de se a normális 1280x720 se az 1920x1080 nincs rajta, ill. ami rajta van, az nem működik.
Viszont ez így nem okés, hiszen nekem HD-ben kéne minden, és az a kérdésem, hogy tehát ezt a fogalmam sincs mire való 1440x1080-at valahogy át tudom konvertálni 1280x720-ra?
Így is őrült munka lesz gondolom, de muszáj, mert fogalmam nincs, az 1440+-est hogy a rákba jeleníti meg pl egy 16:9-es TV vagy akármi más ...
van ötletetek?
"ami rajta van, az nem működik" Mire gondolsz, amikor ezt írod? Úgy értem: hát ezt meg hogy érted?
"az 1440+-est hogy a rákba jeleníti meg" Megfelelően beállítva (a tévét) kiválóan.
" akármi más ..." Na, azt nem tudom.
Ötlet: kamera pontos típusának beírása nem ártana.
jaj nekem, köszi, sokat segítettél h idézgeted amit írtam.
még egyszer:
valaki másnak van ötlete arra, hogyan csináljak az 1440x1080-ból 1280x720-at? melyik szoftver konvertálja ezt át nekem ilyenbe?
pedig egyszerű volt a kérdés.
és ha már így tudod, leírhattad volna h mi annak a bizonyos converternek a neve, mert így aztán megint sokat jutottam előre :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!