Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik boltban tudnék venni...

Melyik boltban tudnék venni vagy melyik oldalról tudnék rendelni egy sima Nikon töltőt?

Figyelt kérdés

Többet nem tudok a fényképezőgépről, mert én csak kaptam, és nem értek ezekhez, de nem hiszem, hogy mindegyik Nikon géphez külön töltő kéne. Esetleg tudnátok olyan boltot, vagy oldalt, amin aránylag olcsón is lehet venni vagy rendelni egy sima, konnektorba dugós töltőt?

U.I.: Ha boltot mondtok, légyszi azért még Magyarországon legyen, ha oldalt, akkor meg légyszi valami megbízhatóbbat, és magyarországi legyen. Ja, és nem olyan nagy a gép, ha ez segít. :)

Köszönöm előre is! :)

2016. márc. 4. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha máshol nem is, a gép alján ott szokott lenni a típus.

[link]

2016. márc. 4. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Elvi kérdésnek tartom, hogy normális ember nem vesz magyarországon elektornikát. Még akkor sem, ha semmiféle nyelvet nem beszél, és egyébként sík hülye.

Nem igaz, hogy nem vagy képes beírni a "nikon power supply" vagy nikon charger szavait az ebay, vagy az aliexpress oldalára.

Persze megérdemled önnön gyarlóságodat, ha nem.

2016. márc. 4. 18:28
 3/4 A kérdező kommentje:

1.: Bocsánat, elég amatőr vagyok az ilyen dolgokhoz. De ha jól olvastam, akkor Coolpix S2900.

2.: Tudom, igazad van, csak ha amatőr és hülye vagyok ehhez, az azért van, mert még a tizenéves korban vagyok, és még nem tudok annyit. Remélem, megérted. :)

2016. márc. 4. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Okés, 5 dollár 31 centért megküldik ingyen póstával.

[link]

Tutira.

Ha meg mered venni, jobb emberré válsz. Tényleg nem fogsz többé vacak magyar boltokban vásárolni.

2016. márc. 4. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!