Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek az instant...

Mi a véleményetek az instant fényképezőgépekről? Mennyire jók?

Figyelt kérdés

Kiszemeltem magamnak egyet. A megnevezése: Polaroid Z340 instant fényképezőgép zero-ink

Igaz, lehet a legdrágább...

Olyan funkciói lehetőségei vannak, hogy én válasszam ki, melyik fényképet szeretném kinyomtatni, és melyiket nem.

Így az olcsóbb kalibereket nem is néztem, mert az csak kinyomja amit éppen kattintottam.

Nem sok információt írnak róla, így nem is ismerem igazán.

A kérdésem az lenne, hogy mennyire éri meg a befektetés?

"Ha van jó telefonod, vagy fényképezőgépet akkor fölösleges" megjegyzéseket kérném kerülni.

Néhány pletykát hallottam, hogy az ilyen fotó papírok xy "éven belül ha sok napfény éri "eltűnik róla a kép"? Nem tudom, hogy ez lehetséges-e vagy hülyeség.

Nem naponta nyomtatnék vele xy képet amikor fotó csomag papír csak 10 db-jával adják 2-3ezerért.

#fényképezőgép #polaroid #instant fényképezőgép
2016. jan. 1. 21:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez tényleg csak ilyenekre jó, hogy pl. buli van és fényképezkedted mondjuk egy esküvőn, és akkor a rögtön kinyomott képet már ragasztják is a vendégek az emlékkönyvbe vagy ilyesmi. Amúgy hülyeség. Na meg, hiába drága a film, olyan ritkán használja az ilyet az ember, hogy nem éri meg azt venni, ami csak azt nyomtatja ki, ami tetszik. Ami mindent kinyomtat, mondjuk az árkülömbségért veszel 40 csomag filmet. Mire szinte semmire se jó, inkább fiatal huszon éves korig bulikra úgy is alig fogod használni, lehet nem is fogsz összesen elfényképezni ennyit vele.

Amúgy tényleg poén felnőtteknek is, két-három napig. Utána meg évente 2x. :)

Különben javasolnám, hogy ne a Tescoba meg az Auchanba küldd el a fotóidat nyomtatásra. Az ilyen láncok szinte kivétel nélkül a cewét használják és hát én egy adagot hívattam elő azokkal és nagyon nem voltam elégedett. Teljesen ugyanazt az anyagot fotós üzletbe vittem be és sokkal szebb képeket kaptam másnapra, nyilván magasabb minőségű munkát végeztek jobb papírra stb.

2016. jan. 7. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!