Mi a véleményetek ezekről a fényképezőgépekről?
Megmondom őszintén, hogy nekem az első a legszimpatikusabb, ettől függetlenül kíváncsi vagyok a véleményetekre, legfőképp persze azokéra akik tényleg értenek hozzá, nem csak ránéznek a tulajdonságok menüre, hiszen ezt én is megtettem. Nekem az első szempont hogy megbízható legyen. Legtöbbet családi fotókhoz, sporthoz használnám. Fontos lenne még hogy éjszaka is jó képet készítsen, valamint gyakran szoktam kicsit művészibb képeket, makrót, fényeket fotózni. Remélem segítettem azzal hogy leírtam mire is használnám. Ja, és még annyi hogy a videó minősége sem utolsó. Előre is köszi a válaszokat :)
Ahogy előttem írva vagyon: szinte totál egyformák. Éjszaka egyik sem készít jó képet.
A NIKON Coolpix L830 videóban elég jó, a kijelzője a legnagyobb felbontású és kihajtható. Viszont ez az egyetlen, amin nincsen manuális üzemmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!