Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Két fényképező linkkel az...

Két fényképező linkkel az emagon. Melyik a jobb? Otthoni használatra kell, a természet és a család fotózására. Fontos szép tiszta képet készítsen!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. dec. 17. 08:42
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Illetve itt van még egy

[link]

2015. dec. 17. 08:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát, én egyiket se venném, nincs manuális élességállítás egyiken se.
2015. dec. 17. 09:10
 3/11 anonim ***** válasza:
2015. dec. 17. 09:12
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

esetleg ezt

2015. dec. 17. 09:15
 5/11 anonim ***** válasza:

A manuális élességállítás egy ilyen gépnél szerintem huszadrangú kérdés.

A felsorolt 3 kamera közül a Sony H300 éri meg legjobban.

2015. dec. 17. 09:35
 6/11 A kérdező kommentje:
És ez a sony vajon jó képeket csinál?Szép éles képeket?
2015. dec. 17. 10:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek! Tessék már felfogni, hogy minden kamera szép éles képet készít, ha nem rontja el a felhasználó!

Sötétben, kevés fény esetén pedig minden kamera képe bemozdul. Igen, még a hárommilliósé is.

2015. dec. 17. 10:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Döntsd el szerinted jók-e: [link]
2015. dec. 17. 10:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Huszadrangú kérdés? Ha hobbifotóval akar foglalkozni és nem csak az exponáló gombot nyomogatni akkor rohadtul nem.
2015. dec. 17. 12:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Manuális élességállítás? Ma ez a trendi? Ez olyan hipszterkedés, nem? Mi a tökömnek manuális éleségállítás?

Mondj már nekem egyetlen egy olyan szituációt, amikor a kérdezőnek szüksége lehet a manuális élességállításra!

Én nem tudom, honnan szeditek ezeket, de minden második kérdés arra vonatkozik, hogy éles képet készít-e a gép, minden második válasz pedig arra, hogy nem lehet manuálisan élességet állítani.

Egész extrém szituációktól eltekintve a mezei júzer, aki a családot, kirándulást, nyaralást meg a Mirci cicát akarja fotózni, mikor használ manuális élességállítást?!

Kérdező, abból indulj ki, hogy azonos kategóriában minden gép kb. ugyanazt tudja.

A következőket érdemes nézni:

- szenzorméret (1/2,3" mindkettő, ebben a kategóriában nem is találni nagyobbat)

- optikai zoom (majdnem azonos)

- stabilizátor (ma már szinte mindenben van)

- rekesz- és záridő-elõválasztás (ebben jobb a Sony, bár csak teljesen manuális mód van)

- videó (1280x720-at tud mindkettő)

- RAW formátum van-e (egyik sem tudja)

Minden egyéb szinte lényegtelen. Ne nézd a megapixelt, a digitális zoomot, inább a tartozékok, a garancia, a magyar menü legyen szempont.

A fenti kettő közül - annak ellenére, hogy Canont használok 15 éve - valószínűleg a Sonyt venném. Vagy gyűjtenék még picit egy Panasonic DMC-FZ72-re.

2015. dec. 17. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!