Melyik tele a legjobb nekem? Canon 7D MARK II vazra kellene/24-70mm f/2.8L /melle kizarolag canon obi. Felhasznalas:sport, eskuvo, termeszet
" 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM ez pl hasznalhato e eskuvore"
Jézusomuramisten... Nem mersz az emberek közé menni, vagy a szomszédból akarsz fotózni? Hallgass az elsőre inkább.
Ne haragudj meg, nem szoktam beszólogatni, de ilyen felszerelésed van, és nem tudod eldönteni, hány mm-s obira van szükséged?
Hogy a kérdésre is válaszoljak: ha esküvőre is kell, biztos nem 100-400-at vennék ezzel a fényerővel. Akkor 70-200, de csakis IS-sel.
Sportnál, természetnél inkább neked kellene tudnod, mire van szükséged.
Konvertert én is felejtősnek tartom.
Ha már ennyi pénzt kiadsz vázra meg objektívre, próbáld meg kitalálni magadnak, mire van szükséged. Ez a két obi nem éppen egymás helyettesítője.
100-400mm esküvőn, vakuval? Ezt hogyan kell elképzelni? Állsz 10 méterre az emberektől, hogy a képben is legyen valaki, és odáig még elvillan a vakud? Vagy távkioldóval?
Át kellene ezt gondolni, mielőtt kidobsz félmillát az ablakon.
Ertem.
Sokan irjak hogy a Canon EF 70-200mm f/2.8L nagyon gyors es talan meg elesebb is mint az IS-sel felszerelt ..pl ez eskuvon mennyire szamitana marmint az IS hianya?
Te jó ég! A kérdéseid alapján abszolút kezdő vagy! Minek neked ilyen felszerelés? Csak remélni merem, hogy nem te leszel a "fotográfi" az esküvőn, akinek még fizetnek is!
Az ilyen "szomszéd Józsikák" 5 ezerért szokták elvállalni az ismerős esküvőjét a karácsonyra kapott eos1200d-kitobi párossal.
Igen,kezdo vagyok! de megfogott es oromomet lelem benne :)
nincs alakalmam kiprobalni egy obit sem ,ezert a velemenyek alapjan,teszt videok stb kell dontenem,eddig sikerult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!