Rolandforro kérdése:
Melyik tele a legjobb nekem? Canon 7D MARK II vazra kellene/24-70mm f/2.8L /melle kizarolag canon obi. Felhasznalas:sport, eskuvo, termeszet
Figyelt kérdés
A kiszemelt :Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II Mark II, /1.4konverterrel/. Vagy :Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM ez pl hasznalhato e eskuvore /belterben vakuval /? vagy :Canon EF 70-200mm f/2.8L USM? Sok objektivet nem szeretnek, melyik tehat a legjobb valasztas?2015. máj. 17. 10:30
11/12 A kérdező kommentje:
egyebkent nagyon hasznos valaszokat kaptam, ami meg tobb kerdest vet fel..pl konvertert felejtos mert lassitja az AF sebesseget..igazabol en most ket vonalra epitkezek ..studio es sport.. meg akarom uszni ,,okosan" ..ami tudom hogy nem olcso..
2015. máj. 20. 19:12
12/12 anonim válasza:
Ha úgyis szóba jött, vedd meg a 70-200 f2.8 IS II-t. Ez teljesen jó portrézni, esküvőre, koncertre. nyitva is borotva éles, gyros az AF, a stabilizátorral pedig 1/15-ön tartok ki 100 millimétert kézből.
APS-C vázon elég a beltéri sportokhoz, ha odaengednek a pálya széléhez. Ha meg nem, akkor úgyis megette a fene. Kerékpár, rali szintén megoldható a pálya mellől.
Vízi sportokhoz, focihoz, hungaroringhez kevés, de ahhoz céleszköz kell, legolcsóbban a 400 f5.6-tal jössz ki és az semmi másra nem lesz jó. Esetleg vadakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!