Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Segítsen valakiiiii. Kéremmm?

Segítsen valakiiiii. Kéremmm?

Figyelt kérdés
Vettem egy canyon CNE-CWC2 tipusú webkamerát. Az előző laptopommal hibátlanul működött de vettem egy másikat ezen win10 van és sehol de sehol nem találok hozzá való drivert. Légyszi segítsetek sos.

2015. dec. 9. 13:22
 1/6 Tengor ***** válasza:
Win 8-as driverrel nem megy Win 10 alatt?
2015. dec. 9. 13:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam azzal is de nem működik :(
2015. dec. 9. 14:15
 3/6 Tengor ***** válasza:
Mivel nem egy nagy értékű kameráról van szó, lehet, hogy jobban járnál, ha vennél egy újat.
2015. dec. 9. 14:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Van itthon 3... szóval nem szeretnék már venni többet....csak ehhez kellene egy driver. Amit te mondtál nem tudnád belinkelni? Megpróbálnám ..hátha..
2015. dec. 9. 14:45
 5/6 Tengor ***** válasza:
Mit mondtam? Win 8-as driver van a gyártó oldalán, azt mondtad azzal nem megy...
2015. dec. 9. 14:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem is megy mert azt irja ki hogy. "Error 80004002: Cannot run preview graph.
2015. dec. 9. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!