Segítsen valaki PLS? Valakiiiii mondjon jóó Androidos játékokat . Valamt amivel el lehet szórakozni.
Figyelt kérdés
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM :D2012. nov. 19. 15:59
1/9 anonim válasza:
Magyar nyelvlecke programot nem csináltak androidra. Sajnos. Mielőtt írod, hogy "hu de vices vagyol".. Nem, rohadtul nem viccelek, szánalmas, nem elég, hogy nem vagy képes magadnak keresni google-n játékot, nem elég, hogy mások idejét akarod elvenni, hogy ők keressenek neked ott játékot, de még normálisan le se tudod írni. Majd ha legalább az utóbbi menni fog, akkor még talán linket is adok.
2/9 A kérdező kommentje:
elnézésedet kérem kedves Mr. Tökéletes ... nagyon sajnálom. és nem szeretném azt hogy mások keressenek nekem játékokat.. azt kértem hogy valaki irjon olyat pl. ami neki tetszik :)
2012. nov. 19. 20:03
3/9 anonim válasza:
Úúúú, az aztán tényleg nagy tökéletesség, hogy valaki megtanuljon írni a saját nyelvén! Eszes.
Ott a csodás, agyölő Angry Birds. Álitólag szórakoztató.
4/9 anonim válasza:
speed x
cut the rope
where's my water
alchemy
5/9 A kérdező kommentje:
bocs hogy Szlovákiai vagyok és a szlovák nyelvet tanultam ... utolsó kommentelőnek pedig köszönöm :)
2012. nov. 20. 07:21
6/9 anonim válasza:
Ah, tényleg, nyilván szlovákoknál is van olyan szó, mint nálunk, amit egymásután 5 "i" betüvel írnak.
7/9 A kérdező kommentje:
hülyéskedni próbáltam.. de bocs.. és hogy ti értetlenek vagytok és szerettek bunkóskodni arról pedig én nem tehetek ;)
2012. nov. 21. 07:34
8/9 anonim válasza:
Inkább bunkó, mint spontán retardált. ;)
9/9 séllei lászló válasza:
Critcal strike portable
Pou
Raging Thunder 2 Lite
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!