Vélemény erről a gépről?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni fényképezni. Olvasgattam róla néztem fórumokat stb és ezt a gépet néztem ki kezdésnek, mi a véleményetek? Tudnátok ajánlani kezdőnek?
Gép: [link]
2015. dec. 8. 20:45
1/6 anonim válasza:
Igen, ez egy kezdő fotósoknak való tükrös gép.
Jó választás.
2/6 ThodEE GoD válasza:
Ha van rá keret akkor 18-105 el
3/6 anonim válasza:
Te vagy a kétmilliomodik ember aki a d3200 felől érdeklődik itt... grat hozzá hogy nem néztél még utána a régebbi nyócmillió válasznak...
Szeressél elkezdeni fényképezni tükrössel... aztán majd egy hét múlva meg sarokba vágod hogy deszarezadéháromezerkettőminekvettemmegnemjobbmintegykompakt.
4/6 anonim válasza:
Módfelett lusta mivoltról árulkodik, ha az ember (hetente kb. 8) kiírja ezt a kérdést. Könyörgöm, keress rá! Akár itt, gyakorin, akár máshol. Csak itt nagyjából húszat fogsz találni, a googlen meg százezer másikat, sokszorennyi véleményt.
5/6 anonim válasza:
Ha legalább annyi pénzed van, amennyi tapasztalatod nincs, akkor jó lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Láttam hogy a népszerű témák között van, de gondoltam kiírom mert biztosra megyek. :D de azért örülök hogy ennyi időtök van anyázni, ezért szeretem a gyakorit
2015. dec. 13. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!