Mi a véleményetek erről a gépről?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni fotózni hobbiból és sokat olvasgattam az alapokat hogy mit kell nézni egy gépben stb és találtam 1-et. Mennyire tudnátok ajánlani kezdőnek egy ilyen gépet? Esetleg vegyek valami komolyabbat?
Itt a gép: [link]
2015. dec. 7. 21:49
1/3 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában, ha csak hobbiszinten akarsz lődözni, akkor jó választás. Nekem csak annyi problémám van vele, hogy nincs rajta rekesz meg záridő mód, tehát csak full manuális vagy full auto üzemmódban lehet vele fotózni. Esetleg nézd meg a Panasonic DMC-TZ55-öt. Kihajtható LCD, az előbb hiányolt üzemmódok megléte, kisebb méret, beépített wifi.
2/3 A kérdező kommentje:
Néztem kicsit komolyabb gépet is, erről mi a vélemény?
2015. dec. 8. 10:25
3/3 anonim válasza:
Akkor vegyél szerintem DSLR-t, ha komolyan gondolod a fotózást, illetve nem riaszt el a tanulás gondolata. Maga a gép persze nagyon jó, de ugyanúgy jó bármelyik másik belépő tükrös gép (Pentax, Canon, Sony).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!