Mit gondoltok az alábbi fényképezőkről?

Figyelt kérdés

(amatőr hobbi szint)

Panasonic Lumix DMC-FZ200

Panasonic Lumix DMC-FZ72

Nikon Coolpix P7000

Nikon Coolpix P610

Nikon Coolpix P530

Canon PowerShot SX510 HS

2015. nov. 24. 10:07
 1/4 A kérdező kommentje:
Érdekel más hasonló is természetesen.
2015. nov. 24. 10:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem az első kettő lenne a legjobb választás. A kettő közül pedig az FZ200

Az FZ200 fix 2.8-as fényerejű, a kategóriájában egyedülálló!

A két Panasonic előnye a többihez képest: vakusaru, raw formátum (ez nagyon hasznos), teljes manuális beállítási lehetőségek (bár ez némelyik másik gépben is van a felsoroltak közt).

Szóval tanulásra, hobbira én mindenképp valamelyik Panasonicot választanám - főleg az fz200-at :)

2015. nov. 24. 11:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors segítő válaszod. Én is hajlok a Panasonic felé, de ilyen szinten nem értek hozzá.
2015. nov. 24. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Az még mindig a jobbik eset, ha több funkció van benne - tanulható.

De ha meg kellene mondjuk a manuális mód tanuláshoz akkor már adott, nem kellene azért gépet váltani majd. :)

Annak idején én is egy Panasonic bridge gépen (valami régi típus) tanultam meg az alapokat, miután ezt elsajátítottam pontosan tudtam mire volt szükségem gépváltáskor (amikor áttértem dslr-re).

2015. nov. 24. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!