Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fényképező vázat miért nem...

Fényképező vázat miért nem lehet eladni?

Figyelt kérdés
Nem hiszem el hogy senkinek nem kell, vagy áruljam olcsón ajándékárban, hogy aztán nagyon jól járjak?... fent van 4 helyen hirdetem pedig.
2015. okt. 24. 07:30
1 2
 1/14 anonim válasza:
Szerintem adhatnád másik termékkel kiegészítőként.
2015. okt. 24. 07:46
 2/14 A kérdező kommentje:

Szóval adjam objektív árban ajándékként egy tökéletes állapotú, karc és megnyúlás mentes vázat?... hát nem.

És az a pláne benne, hogy tizenéves vázakat többért hirdetik, kitobjektívvel is sokkal többért mint én adnám objektívvel.

2015. okt. 24. 08:11
 3/14 anonim ***** válasza:

Beleírtad hirdetésbe a számláló állást (shutter counter)?

Ha igen, lehet drágának tartják a használtsághoz képest. Ha meg nem akkor lehet inkább továbbkeresgélnek mert azt gondolják titkolni akarod.

Milyen vázról van szó és mennyi expo van benne?

2015. okt. 24. 08:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Ez így általánosítás. Én már több vázat eladtam, szóval lehetséges. A kérdés inkább, hogy te miért nem tudod eladni a tiédet. Ehhez viszont tudni kellene, hogy miről van szó, és mennyiért árulod.
2015. okt. 24. 08:30
 5/14 A kérdező kommentje:

Nikon D60 váz, zárcsere után vettem, üzletből, átnézetve.

most 1707 expo van benne, 42e postával... szóval nem egy egetverő összeget kérek érte, és ez egy nagyon is jó dslr.

2015. okt. 24. 09:44
 6/14 A kérdező kommentje:
Na szóval a minőség nem kell csak az olcsó agyonhajtott gépek az embereknek... ok
2015. okt. 24. 16:23
 7/14 anonim ***** válasza:

Érthető, hogy az, aki használtat vesz, minél olcsóbbat keres. Ez már egy elég régi váz, kis ISO tartománnyal, nem feltétlenül ezt választják már az emberek.

Szerintem nem adod drágán, de elég sokat árulnak a jófogáson is belőle.

A legtöbb ember, aki belépő vázat vesz, nem ért a fotózáshoz, megveszi a boltban kapható legolcsóbb vázat.

2015. okt. 24. 20:18
 8/14 anonim ***** válasza:

"Nikon D60 váz, zárcsere után vettem, üzletből, átnézetve. most 1707 expo van benne, 42e postával."

Szerintem meg igenis drágán árulod, ennyire egyszerű a magyarázat.

Gyakorlatilag egy vadi új, 3 év garis d3200 vázat megkapsz 100 ezer környékén, te pedig egy ezer éves D60-at próbálsz meg majdnem a feléért eladni úgy, hogy az előélete a vásárlók számára minimum kérdéses (szép dolog, hogy zárcsere meg minden, és én készségesen elhiszem neked, hogy nem állítasz valótlant, de vásárlóként én sem igazán bíznék az eladók ilyen mondataiban).

2015. okt. 24. 23:27
 9/14 A kérdező kommentje:

Akkor szerintetek hogy lenne benne 1707 expo (ma is használtam, így már több kicsivel) ha nem zárcsere után, vagy mondhatnám azt is hogy ez tényleg csak ennyit lett használva, de nem, leírom az igazat hogy zárcserés volt. Előző tulaj zárcseréztette, aztán beadta bizományiba, én megvettem de most másik váz kéne helyette, de nem azért mert rossz, csak nikonhoz kevés a régi objektív. ennyi.

d3200-höz meg ne hasonlítsuk, mindegy ha canon eos 5d-hez hasonlítanád, az sokkal tutibb, újabb gép, kerül is vagy tízszer annyiba de inkább azt vegye valaki.

Hiába kerül 100e-be egy kit, ha valakinek nincs pénze rá.

2015. okt. 25. 18:43
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem olyan, minta egy 5d-hez hasonlítanám.

Mindkettő belépő szintű váz, az egyik a most kapható aktuális darab, a másik pedig kb 6-7 éves darab. Innentől az a kérdés, hogy szerinted az elmúlt 7 éven mennyit esett a géped értéke? Mert a jelek szerint te úgy gondolod, hogy kb 50%-ot.

A vevők pedig nagyon helyesen úgy gondolják, hogy ennél sokkal többet. Persze mondhatod - szintén teljesen jogosan -, hogy üveggyöngyökért nem adod el, neked ennél több kell érte, de akkor tartsd meg, mert a használati értéke messze magasabb, mint a piaci értéke egy ilyen gépnek.

Az meg nagyon rossz példa, hogy felhozod, hogy akinek nincs pénze 100k-s gépre, az vegye meg a te 6 éves masinádat, mert ennyi erővel kínálhatnád 90ezerért is, hiszen akinek nincs 100 ezre, az 90-ért megvehetné.

2015. okt. 25. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!