Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tamron 24-70 AF élesítés...

Tamron 24-70 AF élesítés probléma?

Figyelt kérdés
Mit tudok tenni ha Automata Fokuszon a élesség csúszik?

2015. szept. 26. 17:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Lényegtelen mennyire volt nyitva a blende ha fotózo makkor csúszik az élesség.
2015. szept. 28. 08:42
 12/18 anonim ***** válasza:

"Utolso, miért utánzol, leirtad ugyanazt amit én csak máshogy"

Hiába írtuk le ugyanazt, a kérdezőnek még így sem sikerült felfogni :D

2015. szept. 28. 12:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Csinálhatnál még két képet AF-al egyet legtágabb rekesszel, egyet pedig legalább f18-20 szűk blendével is, és töltsd fel, hogy megcáfolj, ha akkor is ilyen a fókusz akkor tényleg lehet valami, de ha nem akkor nekünk volt igazunk.
2015. szept. 29. 11:52
 14/18 A kérdező kommentje:

Tessék:

f/20

[link]

2015. szept. 30. 08:20
 15/18 A kérdező kommentje:
az élességet a sárga kupakra tettem
2015. szept. 30. 08:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Megszívtad mert a tamronok egy része fókuszhibás gyárilag, amit amerikában kérdés nélkül kicserélnek egy másik obira, viszont Magyarországon meg elküldenek és kiröhögnek, ha cserét szeretnél. Ezért van tele az összes apróhirdetés tamron obikkal. Javítani nem lehet.
2015. szept. 30. 08:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt már mondtuk neked, hogy AF tesztet nem

- sötét szobában végzünk

- nem mindenféle himihumi tárgyon (tölts már le bakker egy AF test chartot, kinyomtatod, csak jobban fog látszani, hogy miről beszélsz)

- f22-n már a diffrakcióval is számolnod kell, szóval jó lenne elfelejteni, hogy kis blende élesebb kép, mert baromira nem ennyire egyszerű az ökölszabály.

2015. szept. 30. 17:19
 18/18 anonim válasza:
Sajnos nekem is már 2x volt ezmiatt szervízben...csalódtam benne kicsit,na meg a 17-50(vc) is volt már egyszer..a 70-200 hibátlanul müködik mióta megvan- imádom. Szóval elkellene adnom és kipróbálni a sigmákat? Most van tervben egy Sigma Art 20mm f1.4, lehet ha beválik cserélem őket a 70-200 kivételével. Canont nem akarok venni mert túl drága ja és a 24-70 f2.8ba stabi sincs ami nekem nagyon kell. Sajnálnám őket mert szép rajzolatuk van...
2016. júl. 25. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!