Tamron 24-70 AF élesítés probléma?
Figyelt kérdés
Mit tudok tenni ha Automata Fokuszon a élesség csúszik?2015. szept. 26. 17:14
1/18 anonim válasza:
Csúszik az élesség? Ezt a szakkifejezést még nem hallottam. Körül tudnád írni? Ne adj' isten egy képet is mutathatnál...
2/18 A kérdező kommentje:
2015. szept. 26. 19:08
4/18 anonim válasza:
Mondjuk AF tesztet nem egy sötét szobában szokás végezni, ami amúgy is jól megkínozza az AF rendszert.
Ha betartottál minden egyéb szabályt, tehát rögzítetted a gépet, csak a középső AF pontot használtad az automata élesség állításnál, akkor front focusos az objektíved, az élesség nem az üdítőn van, inkább előtte valahol a hangfal síkjában.
Megoldás: ha van a gépvázadban micro adjustment akkor azzal állíthatsz, valamint szervizben is tudják kezelni a problémát.
5/18 A kérdező kommentje:
És a vázat vagy az objektvet kellene szervizbe küldeni? illetve otthon megprobalhato ennek javitasa?
2015. szept. 26. 19:26
6/18 anonim válasza:
Otthon nem javítható az ilyen. (leszámítva az előbb említett szoftveres konfigurálást, de az csak akkor megy, ha a vázad is támogatja).
Igen, a szervizek jellemzően az objektívet és a vázat is elkérik, és egymáshoz lövik a kettőt.
7/18 A kérdező kommentje:
Az alábbi funkció nekem nem atláltható gépembe mivel 600D m van. Köszönöm válaszokat :)
2015. szept. 26. 19:38
8/18 anonim válasza:
Nem értem mi a probléma... AF középre fog fókuszálni, ha oda állítottad, emellé társul egy tág rekesz, amivel nem lesz minden éles a képen.
9/18 anonim válasza:
Mi a probléma? Középre fókuszált az AF, mivel nyitott blendével fotóztál ezért lett ilyen a mélyélesség, semmi baj a tamronnak.
10/18 anonim válasza:
Utolso, miért utánzol, leirtad ugyanazt amit én csak máshogy... ráadásul még hülyének is fognak nézni engem mert ugyanugy 57%-osak vagyunk azt hiszik magammal beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!