Milyen gépet javasolnátok "szupermakró" funkcióval?
Sziasztok!
Régen volt egy nagyon jó kis kompakt Canon gépem, egész pontosan PowerShot A410-es. A hétköznapi használat mellett nagyon szerettem a szupermakró funkcióját, mert a munkámhoz nagyon éles közeli képeket tudtam vele készíteni. Nemrég kaptam egy új gépet (az előző tönkrement, és persze drágább lett volna a javítása...), Canon Powershot A3500 IS, és sajnos nem tudja ugyanezt a funkciót - csak sima makrót, azzal viszont nem lesznek olyan jók ezek a nagyon közeli felvételek.
Azt szeretném tehát kérdezni, milyen gépet lenne érdemes vennem - lehetőleg alacsonyabb árkategóriában, doktori hallgató vagyok! :D -, amely a hétköznapi használatra is kielégítő, ugyanakkor nagyon közeli képeket is jó eredménnyel lehet készíteni vele (hívják azt akár szupermakrónak, akár másnak).
Előre is köszönöm a segítséget!
Köszönöm, megy a zöld!
Ezek közül a Nikon Coolpix L340-est néztem (ill. ezeken kívül a Fujifilm FinePix S8600-ast), megnézem a többit is.
Ha van még valakinek ötlete, szívesen fogadom.
ehhh... válaszoló :D
így jár, aki átírja a kommentjét félig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!