Melyik Nikon-t javasolnátok?
Kompaktról szeretnék DSLR-re váltani. A márkát már eldöntöttem, Nikon-t szeretnék. Első tükrös gépnek melyiket javasolnátok, a NIKON D3300-at vagy a NIKON D 5200-at? Egyik weboldalon szinte majdnem azonos áron van a kettő meglepő módon.
Megfelelne egy régebbi típus is, nem tudom, egy belépőszintű DSLR-be miért pakolnak 24 MP-t, de úgy tudom, hogy Nikon 3200-tól kezdte belapakolni a magyar menüt a gépeibe.Nekem nem lenne gond, de családban másnak nem megy az idegen nyelv.
Köszönöm segítségetek!
Nagyon minimális a különbség, de én akkor is az 5200ra szavaznék. Van, aki szereti a kihajtható kijelzőt. Nekem van egy ilyen Canonom is, de nem hajtom ki soha- sok embernél viszont azt látom, hogy igenis így használják. Jó, vannak előnyei.
Jótanács: ha tükrösöd van, azt CSAK TE használd.
Ezek drága és nagyon érzékeny játékok a család olyan tagjainak, akik nem értenek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!