Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Kedves Forumozók! Otthonomban...

Kedves Forumozók! Otthonomban megfigyelnek! Mklyen eszközzel és hol tehetik ezt?

Figyelt kérdés
egészen biztos vagyok benne, hogy a párom megfigyel, gondolom féltékenységből. Valószínűleg rejtett kameráról van szó, de mivel a kertben játszódó eseményeket veszi fel, ezért nem hinném, hogy hálózatra lenne kötve (egyetlen konektor van ugyanis a házunk falán, azt leellenőriztem). Mivel 10-12 órát nincs itthon, ezért nem hinném, hogy folyamatosan rögzítené az életem, szerintem mozgásérzékelős kütyüt vehetett. És még annyit, hogy nem nagyon szereti elkölteni a pénzt, úgyhogy 20-30 ezernél többet nem költött erre... legalabbis szerintem. Segítsetek, hogy milyenek ezek s kamerák, milyen hatótávolságban keressem, és egyáltslán hova lehet ezeket elrejteni?! Bármilyen info érdekel, Le akarom biktatni, mert persze mindent tagad, de ez borzasztó állapot, így nem lehet élni!!! Előre is köszönöm!!

2015. aug. 9. 17:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hozzaferhetett a telefonomhoz, de csak max fel orára. Biztonsági kód is van rajta, még azt is feltörni, nem hinném, hogy tudása, ideje, pénze lenne az ilyesmire. Inkább a kamera az esélyes, de egy kertben, illetve teraszon bárhova el lehet rejteni. A wifit leellenőriztem, tiszta. Azóta is próbáltam vele beszélni, de csak annyit mondott, hogy ha nem titkolok semmit, akkor nincs félni való okom. Ez igaz is, na de azert mégis! Ilyet nem tehet meg valaki, ez azért mégis csak túlzás!!

Hol keressem a kamerát??

2015. aug. 11. 11:47
 12/15 anonim válasza:
100%
Ez a férfi inkább az élettársad, nem a párod.
2015. aug. 12. 11:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen valahol fönt kell körülnézni. Teraszon gerendák találkozásánál, a lécezés alatt. Ha lambériázva van, meg kell nézni a lécek "görcseit", ha tudod, mi jelent.

Viszont, ha tényleg poloska van, azt sokkal több helyre el lehet dugni. Kerti bútorok aljára, ablakpárkány alá, lámpatestbe, stb.

2015. aug. 12. 12:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha nem találod meg!

Buktasd le!

Hamis infót hagyva.

Ha szóvá teszi lebukott.

Akkor már csak pakolnod kell. Bár lehet én már most pakolnék.

2015. aug. 12. 12:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! 12es válaszadó, miért írod, hogy inkább az élettársam, és nem a párom? Egyébként egy nőről bedzélünk, bár ilyesmit talán valóban inkább férfiak szoktak tenni...
2015. aug. 12. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!