Kedves Forumozók! Otthonomban megfigyelnek! Mklyen eszközzel és hol tehetik ezt?
Hozzaferhetett a telefonomhoz, de csak max fel orára. Biztonsági kód is van rajta, még azt is feltörni, nem hinném, hogy tudása, ideje, pénze lenne az ilyesmire. Inkább a kamera az esélyes, de egy kertben, illetve teraszon bárhova el lehet rejteni. A wifit leellenőriztem, tiszta. Azóta is próbáltam vele beszélni, de csak annyit mondott, hogy ha nem titkolok semmit, akkor nincs félni való okom. Ez igaz is, na de azert mégis! Ilyet nem tehet meg valaki, ez azért mégis csak túlzás!!
Hol keressem a kamerát??
Mindenképpen valahol fönt kell körülnézni. Teraszon gerendák találkozásánál, a lécezés alatt. Ha lambériázva van, meg kell nézni a lécek "görcseit", ha tudod, mi jelent.
Viszont, ha tényleg poloska van, azt sokkal több helyre el lehet dugni. Kerti bútorok aljára, ablakpárkány alá, lámpatestbe, stb.
Ha nem találod meg!
Buktasd le!
Hamis infót hagyva.
Ha szóvá teszi lebukott.
Akkor már csak pakolnod kell. Bár lehet én már most pakolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!