Kedves Forumozók! Otthonomban megfigyelnek! Mklyen eszközzel és hol tehetik ezt?
Figyelt kérdés
egészen biztos vagyok benne, hogy a párom megfigyel, gondolom féltékenységből. Valószínűleg rejtett kameráról van szó, de mivel a kertben játszódó eseményeket veszi fel, ezért nem hinném, hogy hálózatra lenne kötve (egyetlen konektor van ugyanis a házunk falán, azt leellenőriztem). Mivel 10-12 órát nincs itthon, ezért nem hinném, hogy folyamatosan rögzítené az életem, szerintem mozgásérzékelős kütyüt vehetett. És még annyit, hogy nem nagyon szereti elkölteni a pénzt, úgyhogy 20-30 ezernél többet nem költött erre... legalabbis szerintem. Segítsetek, hogy milyenek ezek s kamerák, milyen hatótávolságban keressem, és egyáltslán hova lehet ezeket elrejteni?! Bármilyen info érdekel, Le akarom biktatni, mert persze mindent tagad, de ez borzasztó állapot, így nem lehet élni!!! Előre is köszönöm!!2015. aug. 9. 17:59
1/15 anonim válasza:
Ha vezeték nélküli kamerát használ, akkor azt egy Wifi érzékelésre alkalmas eszközzel látnod kell (laptop, PC, okostelefon). Van olyan Wifi hálózat, aminek van jele, de nem tudod, hogy kié lehet?
2/15 anonim válasza:
Ez a felsorolás alapján, még csak paranoia! Milyen - akár az általad megfigyelt tényekkel tudnád alátámasztani, hogy tényleg megfigyel?
3/15 anonim válasza:
"borzasztó állapot, így nem lehet élni!!!"
Szakíts vagy válj el!
4/15 anonim válasza:
Minek akarot lebuktatni? Egyszerűen csak hagyd ott. Ha igazad van és megfigyel, akkor nyílvánvaló, hogy nem bízik benned. Ha nincs igazad, abból pedig az látszik, hogy nem érzed magad biztonságban a kapcsolatban. Egyik eset sem jó, inkább szállj ki a kapcsolatból.
5/15 anonim válasza:
Ismerek olyan embert, akinek szintén meggyőződése, hogy megfigyelik, kérj orvosi segítséget
6/15 anonim válasza:
Logikus. A párod féltékeny, és ezért a kertben játszódó eseményeket veszi fel. Nyilván csíkos hátú gyereket szültél neki, és most azt lesi, hogy összeszűröd-e a levet a krumplibogárral...
7/15 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy megfigyel? Ha lenne rá normális indokod, akkor nem lenne mit letagadnia. Különben is, ha ennyire zavar, miért vagy még vele?
8/15 anonim válasza:
Vannak mozgásérzékelős, elemes vadkamerák, sd-re vesznek, utólag visszanézhető.
9/15 A kérdező kommentje:
Ami a kapcsolatunkat illeti: nem tudok olyan konnyen "szabadulni" ebből a helyzetből. Elsősorban az az oka, hogy a párom nem akarja lezárni, és mindent megtesz azért, hogy így éljünk, pedig szerkntem egyikünk sem boldog. Én is könnyedén ítélek meg helyzeteket kívülről, de benne lenni, és úgy látni a dolgokat sokkal nehezebb. Egyébként nem vagyok paranoiás, szó szerint idézi vissza, amiket a barátaimmal beszélek telefonon, miközben ő dolgozik, tehát nem hallhatja. Mindegy, a wifit leellenőrzöm, ez jó ötlet volt. Köszönöm!!
2015. aug. 10. 12:09
10/15 anonim válasza:
"szó szerint idézi vissza, amiket a barátaimmal beszélek telefonon,"
Poloska.
Milyen a telefonod? Volt nála esetleg? Mert ha kimondottan a telefonbeszélgetéseidet idézi vissza, akkor lehet h egy hívásrögzítő programot tett rá, ami képes elküldeni is a felvételt. Vannak ilyen fizetős programok.
Egyébként próbáld ki, hogy másik készülékről beszélsz... hogy azokhoz hozzájut-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!