Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Valaki segítene megtalálni az...

Valaki segítene megtalálni az igazit?

Figyelt kérdés

Nem ismerem ki magam jelenleg a kompakt gépek között, gondoltam, megkérdezem, hátha van valakinek jó ötlete.

A lényeg, hogy tükrös gép mellé keresek egy kompaktot, amit magammal vihetek, amikor nincs kedvem a nagy gépet cipelni.

Ami kell bele:

- kereső

- kis méretű legyen

- RAW formátum

- fényerős optika

- legalább félautomata mód

Ami nem fontos:

- gps, wifi és egyéb nyalánkságok

- cserélhető objektív

- nagy zoom

Mindenképp fényképező legyen, ne telefon, és persze a képminőség is fontos. Egyelőre az ár másodlagos, ötleteket gyűjtök.

Ami eddig tetszett:

Sony Rx100 III

Fuji x modellek (tudom, ezek cserélhetősek).

Tudtok ajánlani hasonlót, ami megfelelne a kritériumoknak?

2015. júl. 20. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:

nem nagyon van más. De amiket soroltál pont a k. drága kategória.

Amik még vannak:

[link]

[link]

2015. júl. 21. 08:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem olcsók, de úgy gondolom, hogy egyébként csak mérgelődnék a minőségen vagy a használatán a tükrös után.

Most van egy első generációs MILC-em, és sehogy sem tudok kibékülni vele. Nincs keresője, lassú a fókusz, mindig lemaradok mindenről, mire ellövöm a képet.

Persze tudom, hogy a kompakt sem lesz csoda és nem lehet a tükröshöz hasonlítani, de kell valami jobb.

Főleg a fiamat akarnám fotózni játszón, stb. Oda nem akarok egy tükrössel beállítani. Zavarna is.

Eddig a Sony tetszik a legjobban, de tényleg nem tudom, megér-e ennyi pénzt. A specifikációi nagyon jók, teszten is jókat írnak róla, de nem tudom, a gyakorlatban is hozná-e az elvárásokat.

Megnézem még azokat, amiket ajánlottál. Köszi a választ.

2015. júl. 21. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy neked mekkora számít nagynak.

Igaz, hogy ez nem éppen a legkisebb, de a többi

elvárásaidnak megfelel.

[link]

2015. júl. 21. 14:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez valóban méretben túlmegy az elképzeléseimen, illetve a fényereje sem valami szuper. Azért köszi a választ!
2015. júl. 21. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!