Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tudtok ajánlani fullHD kamerát?

Tudtok ajánlani fullHD kamerát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

először vázolom, hogy mire kell :)

Videók készítésére kellene amik felkerülnének youtube-ra, valamint kisfilmek készítésére(tehát fontos a fókusz)

Nagyon igényes videókat szeretnék ezért tervben van még világítás beszerzése is,ám először a kamera kellene...

Gondolkodtam, hogy veszek egy telefont aminek fullhd kamerája van(találtam 50k-ért) de rájöttem, hogy valószínűleg rosszabb a minőség...

szóval szeretném, ha a fókusza állítható lenne pl.: csak rajtam van a fókusz a háttér elmosott illetve ez egy "sminkes" csatorna lenne szóval jó lenne ha tudnám a szememet is venni közelről és szintén ezen lenne a fókusz, de kéne a kinyitható lcd kijelző(tudom, hogy szinte mindegyiken van,csak mondom) hogy közben lássam magamat.

illetve ehhez mérten a legolcsóbb(tehát nem esik szét egyből,de azért olcsó...)

mikrofont fogok venni szóval az nem lényeg...

16F

Mielőtt jönne, hogy b..zi, nem egyszerű sminkes videókról van szó, van benne kis csavar ;)

2015. júl. 9. 23:54
 1/3 A kérdező kommentje:
ja igen és van egy 64gigás SD(microSD adapterrel)-m szóval azt tudjam hozzá használni, meg ugye nagyon fontos, hogy jó legyen az akkumlátor... Hiszen egy videó felvétele eltarthat 3 óráig is ha nem tovább...
2015. júl. 9. 23:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát azért telefon kamerájában is van nagyon szuper, LG G2 például ugyanolyat csinál, mint egy kamera (full hd/ 60 fps), de azért a kamera talán mégis jobb. De max. mennyit költenél rá?
2015. júl. 12. 09:55
 3/3 A kérdező kommentje:
ahogy láttam, 60.000-től kezdődik... minél olcsóbban szeretném max olyan 70.000
2015. júl. 15. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!