Tudtok ajánlani fullHD kamerát?
Sziasztok!
először vázolom, hogy mire kell :)
Videók készítésére kellene amik felkerülnének youtube-ra, valamint kisfilmek készítésére(tehát fontos a fókusz)
Nagyon igényes videókat szeretnék ezért tervben van még világítás beszerzése is,ám először a kamera kellene...
Gondolkodtam, hogy veszek egy telefont aminek fullhd kamerája van(találtam 50k-ért) de rájöttem, hogy valószínűleg rosszabb a minőség...
szóval szeretném, ha a fókusza állítható lenne pl.: csak rajtam van a fókusz a háttér elmosott illetve ez egy "sminkes" csatorna lenne szóval jó lenne ha tudnám a szememet is venni közelről és szintén ezen lenne a fókusz, de kéne a kinyitható lcd kijelző(tudom, hogy szinte mindegyiken van,csak mondom) hogy közben lássam magamat.
illetve ehhez mérten a legolcsóbb(tehát nem esik szét egyből,de azért olcsó...)
mikrofont fogok venni szóval az nem lényeg...
16F
Mielőtt jönne, hogy b..zi, nem egyszerű sminkes videókról van szó, van benne kis csavar ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!