Ilyen fényképeket hogyan csinálnak?
Szeretném, ha segítenétek, hogy hogyan is csinálják ezeket a profi képeket az emberek?
Pár példa : [link]
Semmi félre értés ne essék nem szeretnék ezzel foglalkozni, csak szeretnék csinálni, ha lehetséges én is amatőr fotókat. Ezzel kapcsolatban egy ilyen kép előkészítése mennyibe kerülhet?( kamera, tartozékok stb)
Előre is köszönöm!
nagyon szépen köszönöm a gyors, és egyszerű választ.Így utólag bele gondolva mutathattam volna több képet is, de mindegy.Gondolom valamilyen számítógépes programmal szerkesztenek rajta valamit nem?
Mert, ha pl most csinálok egy ilyen tükrös képet akkor teljesen más.
Általában képjavító szoftverekkel szokták átszínezni az ilyen fényképeket. Van sok féle, sok ingyenes és le tudod tölteni. (pl. Photofiltre).
Én minden fotómon végzek utómunkát Lightroom-mal, RAW formátumban fotózok így szinte mindent be tudok állítani a képen utólag. Ahogy én látom a kész kép 35% fotózás, 65% utómunka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!