Dev5 kérdése:

Ilyen fényképeket hogyan csinálnak?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha segítenétek, hogy hogyan is csinálják ezeket a profi képeket az emberek?

Pár példa : [link]

[link]

Semmi félre értés ne essék nem szeretnék ezzel foglalkozni, csak szeretnék csinálni, ha lehetséges én is amatőr fotókat. Ezzel kapcsolatban egy ilyen kép előkészítése mennyibe kerülhet?( kamera, tartozékok stb)

Előre is köszönöm!

2015. júl. 5. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Az elsőhöz 2 tükör kell, a másodikhoz meg egy régi filmes gép.
2015. júl. 5. 19:55
 2/5 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a gyors, és egyszerű választ.Így utólag bele gondolva mutathattam volna több képet is, de mindegy.Gondolom valamilyen számítógépes programmal szerkesztenek rajta valamit nem?

Mert, ha pl most csinálok egy ilyen tükrös képet akkor teljesen más.

2015. júl. 5. 20:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Most például ezt hogyan hozták össze ? :D [link]
2015. júl. 5. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
ezt úgy hozták össze hogy lefestették az embert, ennek semmi köze a fotózáshoz.
2015. júl. 5. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Általában képjavító szoftverekkel szokták átszínezni az ilyen fényképeket. Van sok féle, sok ingyenes és le tudod tölteni. (pl. Photofiltre).

Én minden fotómon végzek utómunkát Lightroom-mal, RAW formátumban fotózok így szinte mindent be tudok állítani a képen utólag. Ahogy én látom a kész kép 35% fotózás, 65% utómunka :)

2015. júl. 6. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!