A "legjobb" fényképező gép?
Sziasztok! A fent megemlített kérdés szeretném feltenni és szeretném, hogy elmondjátok nekem a véleményeteket/tapasztalataitokat. Írnátok bővebben róla, hogy mi a hátránya, az előnye? Ha megkérhetlek titeket akkor összeállítanátok nekem egy ilyen top 5 legjobb fényképezőgép listát?
Előre is köszönöm szépen a normális válaszokat!
Mi az, hogy legjobb? Milyen szempont szerint?
A legnagyobb felbontású? A leginkább színhelyes? A legélesebb képet rajzoló? A legtöbb kényelmi funkcióval bíró? A legolcsóbb? a legkisebb méretű?
Mit tartasz a "legjobbnak"?
Nekem egy SONY DSC-H300 gépem van, tavaly vettem, azóta a nejem beleszeretett, és mindent fényképez, ami csak az útjába kerül.
Tulajdonképpen az egyik legolcsóbb gép volt ebben a kategóriában, nem nagy tudású, de a feleségem tökéletesen elégedett vele.
Ha így nézem, akkor számára ez a "legjobb" gép. :-D
Ez olyan, mint a "legjobb autó". Nincs. Bugatti Veyron? Volvo FH? Zetor Crystal?
Még a legjobb Canon vagy Nikon gép is értelmetlen, mert a felhasználás határozza meg az értéket. Lehet, hogy neked a D4 a legjobb, de vannak olyan tüntetések, amiken ha nem kompakttal dolgoznék, megvernének.
Phase One IQ180
Előnye, hogy olcsó, hátránya, hogy terepre annyira nem jó, inkább stúdióba való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!