Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Lehet hogy ezzel az ujratölthe...

Lehet hogy ezzel az ujratölthetö aksival (elemmel) nem müködik ez a fényképezö?

Figyelt kérdés

tegnap vetem a barátnömnek szülinapjára egy Nikon coolpix L29 es digitális fényképezöt,meg mellé egy 16gb os memkártyát,a fényképezövel kaptam 2db 1.5voltos fuji elemet(nem ujratölthetök)természetesen kicsomagoltam a gépet beraktam a memkártyát,elemeket bekapcsoltam h jodolgozik-e,és igen minden tökéletessen mükszik,de gondoltam veszek a barátnömek 2pár ujratölthetö AA elemet(aksit) ma elmentem 1 ilyesmivel foglalkozó üzletbe és vettem is 4db ot ilyen fajtát:

[link]

az üzletben kértem ujratölthetö AA tipusut ezt ajonlották,mondtam is h digitális fényképezöbe lessz,hazahoztam,belaraktam és nemkapcsol be velük a gép,jolraktam bel,nem forditva,:P a bekapcsolo gomb körül lévö világités 1-2mp re felvillan oszt semmi több,mikor kiszedtem az elemeket és jobban megnéztem akkor látom hogy azokon 1.2 voltot ir,lehet ez a baj hogy azok nem 1,5voltossak vagy csak igy gyárilag anyira levannak merülve hogy nemtud még besem kapcsolni a gép velük??sajnos a töltést nemtudom kiprobálni mert nekem ithon nincs töltöm,de a barátnöméknek van othon,2is és ezért is volt kézenfekvö hogy ilyen ujratölthetöket veszek neki,de most gondban vagyok.....remélem nem kidobott pénz volt?

#elem #újratölthető #digitálsifényképezö
2015. jún. 19. 18:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
nem töltöt nemvetem az lessz majd annak aki kapja ajándékb a fényképezöt+ tülthetö elemeket(aksit) ugyhogy töltöt nemvettem,csak ithon ért a meglepi..
2015. jún. 19. 20:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor ne parázz, feltölti és menni fog. Addig meg ott vannak az alkáli elemek. Biztos örülni fog az ajándéknak.
2015. jún. 19. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!