Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Segítség! Milyen gépet válasszak?

Segítség! Milyen gépet válasszak?

Figyelt kérdés

Szeretnék komolyabban foglalkozni a fotózással, így tanulóként először szeretnék venni egy bridge gépet 50-60 ezer ft értékben, akár használtan is.

Mindenképpen olyan gépet szeretnék, amin van manuális beállítási lehetőség, tehát tudom babrálni a záridőt, iso-t és a rekeszértéket. Továbbá előnyben részesítem a nagy optikai zoom-os gépeket is.

Ha fényképezőgépet vennék, mindenképp a Nikon mellett tenném le a voksomat, de az a gond, hogy a Nikonok között, (ha jól tudom) bridge kategóriában nem igen van olyan fényképező, amiken van manuális beállítási lehetőség.

Szemeztem sokáig a Nikon L840-el, aztán nézegettem a Panasonic-ot és Fujit (FZ) is... de elvesztem..

Esetleg, ha valaki tudna segíteni, és/vagy ajánlana egy gépet, azt nagyon megköszönném! :)

2015. jún. 2. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Sony DSC-R1, elég komoly szerkezet.
2015. jún. 2. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Am. meg ha használtan is jó akkor meg egy használt dslr-t kéne nézned, pl. Canon Eos 30D (én régebben ilyet akartam) vagy 350D, 450D, Nikon D60

Ezek már vannak akár 60e alatt is szettben vaterán.

2015. jún. 2. 19:50
 3/5 A kérdező kommentje:

első: először is köszönöm a választ! utánaolvasgatok majd, miket tud :)

második: köszönöm a tippet, egyenlőre nem gondolkozom dslr gépben, mert minél jobban ki szeretném használni a gépet, ugyebár a tanulás, a próbálkozásról szól :) a mechanikus zárszerkezet miatt szeretnék egyenlőre egy bridge-t :) nem igen engedhetem még meg magamnak a drágább gépeket, mivel nincs állandó keresetem...

2015. jún. 2. 20:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Első és második ugyanaz, és a #4 is én vagyok: [link] ezt érdemes átböngészni, és keresni neten használtan.
2015. jún. 2. 21:12
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :) szoktam nézegetni ezt az oldalt, de ilyen listát még nem találtam, talán így könnyebb lesz dönteni! :)
2015. jún. 3. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!