Milyen belépőszintű DSLR gépet válasszak?
Most lenne először ilyen gépem, eddig kompaktot használtam, de szeretnék egy komolyabb gépet venni, annál is inkább, mert a régi tönkrement. Elképzelésem van már, érdekelne olyanok véleménye, akiknek több tapasztalatuk van tükörreflexes kategóriában. Ezekhez hasonló kaliberű és árú gépek jöhetnének szóba:
Pentax K-500, Sony Alpha 58, Canon 100D, Nikon D 3200.
Rengeteget olvastam utánuk, nem tudtam választani, mert a tesztekben még a többszázezer forintos gépeket is lepontozzák, ezért érdekelne inkább személyes tapasztalat, amúgy sem foglalkozásszerű fotózáshoz kellene gép.
Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!!!
Most, hogy ilyen részletesen leírtad, milyen szempontok alapján szeretnél dönteni, mire van szükséged és mire szánod a gépet, a lehető legjobb tudásom szerint válaszolok: válaszd azt, amelyiket akarod.
De most komolyan: mi a szempont? Én Canont használok, mondjam, hogy Canon? Vagy mégis, milyen választ remélsz itt?
Az egyetlen komoly tanács, amit adni tudok: nézd meg, fogd kézbe mindet, és amelyik szimpatikus, amelyik jobban kézre áll, amelyiknek jobban tetszik a menüje, a kezelőszervek elhelyezése, azt válaszd.
Szokták azt is javasolni, hogy érdemes Canont vagy Nikont választani, mert sokkal több kiegészítő érhető el hozzájuk újonnan és használtan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!