Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen belépőszintű DSLR...

Milyen belépőszintű DSLR gépet válasszak?

Figyelt kérdés

Most lenne először ilyen gépem, eddig kompaktot használtam, de szeretnék egy komolyabb gépet venni, annál is inkább, mert a régi tönkrement. Elképzelésem van már, érdekelne olyanok véleménye, akiknek több tapasztalatuk van tükörreflexes kategóriában. Ezekhez hasonló kaliberű és árú gépek jöhetnének szóba:

Pentax K-500, Sony Alpha 58, Canon 100D, Nikon D 3200.

Rengeteget olvastam utánuk, nem tudtam választani, mert a tesztekben még a többszázezer forintos gépeket is lepontozzák, ezért érdekelne inkább személyes tapasztalat, amúgy sem foglalkozásszerű fotózáshoz kellene gép.

Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!!!

2015. jan. 10. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Most, hogy ilyen részletesen leírtad, milyen szempontok alapján szeretnél dönteni, mire van szükséged és mire szánod a gépet, a lehető legjobb tudásom szerint válaszolok: válaszd azt, amelyiket akarod.

De most komolyan: mi a szempont? Én Canont használok, mondjam, hogy Canon? Vagy mégis, milyen választ remélsz itt?

Az egyetlen komoly tanács, amit adni tudok: nézd meg, fogd kézbe mindet, és amelyik szimpatikus, amelyik jobban kézre áll, amelyiknek jobban tetszik a menüje, a kezelőszervek elhelyezése, azt válaszd.

Szokták azt is javasolni, hogy érdemes Canont vagy Nikont választani, mert sokkal több kiegészítő érhető el hozzájuk újonnan és használtan is.

2015. jan. 10. 09:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Őszintén bevallva a tönkrement gépem Canon volt, az összes közül egy picit talán a Canon 100D-hez húzok, bár ez a legdrágább az összes között, és nem biztos, hogy többet tud, de a szolgáltatások mellett a súly és a méret is döntő számomra, mert kis tenyerem van. Nagyon jó szolgáltatási vannak a Pentax-nak, csak ne lenne nehéz.
2015. jan. 10. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nikon D3300 vedd !!...Canon megy lefele a lejtőn !!
2015. jan. 23. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Elmész te a jó ku**a anyádat szo*d le a Nikonnal...
2015. jan. 24. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!