Milyen kompakt gepet valasszak?
Figyelt kérdés
Kb 80.000 Ft koruli ertekben gondolkodom , meg kezdo , hobbi fotos vagyok es szeretnek gyakorolni , ezert eloszor egy kompakt gepre gondoltam . A fenykep keszites elsosorban emeberkerol szeretnem kesziteni , mert nagyon szeretem mikor valakinek tetszik egy kep amit en csinaltam . Eddig ezeket a lehetosegeket gondoltam : fujifinepix hs35exr , nikon coolpix p530 ,nikon coolpix l830 . Ha tudtok ajanljatok valami mast , es ezekhez esetleg valami velemenyt is mondhattok . Koszi elore a valaszokat :)2014. dec. 12. 15:27
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
A Nikon coolpix P530 szerintem a legjobb a 3 közül. Az első válaszolo gépei is nagyon jók, de szerintem a Nikon és a Canon a két legjobb márka, a Sony ezek után jön. én nem vagyok fényképész, de a szomszedom az, és mikor tanácsot kértem tőle akkor elég jol elmagyarázta, ezért is vettem magamnak Canon gépet. De a Nikon-t sem fogod megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!