Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a fényképezőgép belső...

Mi a fényképezőgép belső memóriája?

Figyelt kérdés

SONY DSC-S40 digitális fényképezőgép

"Nagyon szép képeket készít kültéren, nappal. Néha a memóriakártyát nem ismeri fel. Ilyenkor a belső memória használható. És időnként az optikát kézzel meg kell mozgatni kinyitáskor, hogy teljesen kinyíljon."

Ezt a gépet nagyon olcsón megvehetem. De mi lesz, ha a belső memóriára fényképez? Hogyan lehet onnét a képet levenni?

2015. máj. 17. 23:38
 1/5 anonim ***** válasza:

USB-kábellel lehet letölteni. Ehhez nem árt, ha megvan a fényképezőgép drivere és kezelőprogramja, de ezek nélkül is meg lehet oldani. Főleg ha a fényképezőgépben lehet állítani, hogy fényképezőgépként vagy háttértárként lássa-e a számítógép ha USB-vel hozzádugod. Mert háttértárként ugyanúgy ott lesznek a képek, mint egy pendrive-on.

Viszont a belső memória általában elég kicsi szokott lenni, általában néhány megabájt.

2015. máj. 17. 23:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha az optikája sem működik jól és a memóriakártyákat sem ismeri fel, ezt szerintem nem szabad megvenni, ez már csak szemét.
2015. máj. 17. 23:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Így van, ez egy széthajtott, földhöz csapkodott barkácskészlet, ne menj bele ilyesmibe. 1 ezrest megérhet szórakozásból, de rendes áron nem szabad megvenni.
2015. máj. 18. 00:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Na, jól nézek ki! Már megvettem, késő. 2000 forintot úgyis úgy adta érte, hogy vagy van értelme, vagy nincs. Ha utóbbi, hát utóbbi... van másik két jó gépem. Ez csak úgy jött, hirtelen ötletből. Azért most már kissé sajnálom, ha kidobtam a pénzem. De talán szerencsés vagyok. Mint a lottónyertes. El sem hisze
2015. máj. 18. 00:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Most látom, nem a magyar lottóról van szó. Különös, hogy itt nálunk azóta nemigen találják el, amióta géppel sorsolják a számokat.
2015. máj. 18. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!