Létezik olyan fényképezőgép aminek van másodlagos (belső) kamerája is?
Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 16:25
1/7 BazsiBácsi válasza:
Általában a kompaktoknak van valamennyi belső memóriája, hogy ki tudd próbálni ott helyszínen, hogy működik-e. Ez nem szokott nagyobb lenni, mint 32MB. A Canonnál most nem tudom, hogy úgy van-e még, de régen mivel nem volt belső memóriája, ezért adtak hozzá egy 16MB-os (nem elírás, tizenhat megabájt) kártyát.
De szerintem nincs is nagy értelme, mert mindenkinek mások az igényei. Valakinek elég a 2GB-os kártya, valakinek a 32 is kevés.
3/7 anonim válasza:
Ezt próbáld meg értelmesen kifejteni vagy rakasd át a humor kategóriába.
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy úgy érti, hogy másodlagos (első), tehát előlapi kamerája.
5/7 anonim válasza:
Hát nem tudom utolsó, én eddig csak olyan fényképezőket láttam, aminek az előlapján volt a "kamerája". :D
Kérdező:
Nem lehet, hogy valamit nagyon félreértettél?
6/7 anonim válasza:
Jah, már engem is összezavart.
Vagy tényleg arra gondolt, amit írtam, csak mobilnál, vagy elülső lcd-re fényképezőgépnél. Vagy valami másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!