Kezdő fotós vagyok, milyen képszerkesztővel tudom a legjobbra szerkeszteni képeimet? És mire ajánlatos odafigyelni?
Kezdő vagyok, de nagyon szeretek fotózni, főleg a természetet,sokat is járok kirándulni.
Találtam ilyen fotópályázatot is, a téma közel áll hozzám, viszont teljesen tapasztalatlan vagyok még. Nem tudom melyik képszerkesztővel és hogyan szerkesszem a legjobbra fotóimat,úgy értem színek stb.
Esetleg ha valakinek van ideje és kedve hozzá,írhat privátot és leírnám mire,milyen témára gondoltam a pályázattal kapcsolatban,majd elmondhatná a véleményét.
Nagyon megköszönném,ha valaki segítene!
18l
köszönöm szépen!
Az Adobe Photoshopért meg Lightroomért nem kell fizetni? Úgy értem le lehet tölteni ingyen vagy meg kell vennem?
Hivatalosan meg kell venned, gyakorlatilag meg le tudod tölteni torrentről, és ha saját célra használod, a kutyát nem fogja érdekelni hogy warezoltad.
A letöltéskor lesz mellette telepítési utasítás, azt kövesd; a hosts fájlban le kell tiltani az Adobe szervereit, hogy ne érzékeljék az illegális példányodat különben a szoftver működése leáll.
A használatát pedig meg kell tanulni az elméleti alapoktól kezdve. A Photoshopot úgy képzeld el, mint egy professzionális szerszámkészletet - magától nem szereli meg az autódat, kell mellé egy szakember is, aki érti a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!