Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Akinek nem megy a fotózás az...

Akinek nem megy a fotózás az minek erőlteti?

Figyelt kérdés
Van egy csomó fotósklub facebookon ahol látható, hogy sokan félmilliós nikon/canon vázakkal rohangálnak, de a képek 99%-a katasztrófális. Még normálisan zoomolni sem tudnak, a képek beégnek, fehéregyensúly is rossz. A napnyugtai képek zajosak, valaki meg vakút is használt... Rekeszidőről fingjuk sincs hogy miaz, "vonatfotózás" címén az összes vonatos képen el van mosódva maga a vonat. A helytelen kompozíció természetesen alap. Maguk a képek is semmitmondóak, unalmasak.
2015. ápr. 29. 13:13
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
mert te tudsz mi
2015. ápr. 29. 13:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Küldjél nekem pár linket légyszi mert erre én is kíváncsi vagyok ki milyet hisz "fotónak" :)

Sajnos ez van manapság, hogy van pénzük, megveszik a drága gépet, és onnantól kezdve hogy kifizették a számlát ők is "profik". Nem az a baj hogy elérhető mindenki számára a fényképezés, csak ne hinné akkor már minden kispista magáról azt hogy fotós. Ez is már csak a pénzről szól amúgy, a gyártóknak jó legyen.

2015. ápr. 29. 13:22
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Ki a francot érdekli. Foglalkozz értelmes dolgokkal.
2015. ápr. 29. 13:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem hogy akkor minek ilyen drága váz, egy kompakttal jobb képeket csinálnának autobeállítással. Másrészt ezeket a förmedvényeket miért kell akkor megosztani ?
2015. ápr. 29. 13:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Na de kérem akkor a linkeket.
2015. ápr. 29. 13:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez sokaknak egy hobbi, örömüket lelik a saját képeikben, pihenésképpen így vezetik le a napi munkát, feszültséget. Az én férjem is fotózik, sokszor csinál rossz képeket, érzéke sincs sok hozzá, de néha néha mégis beletrafál valamibe és sikerül egy jó kép. Na ilyenkor még én is örülök! De a hobbija miatt sokat kirándulunk, sok közös élményben van részünk, és ez az igazi értelme. Az én hobbim a festés (borzalmas képeket festek, na de valljuk be, Picasso sem tetszik mindenkinek), másik hobbim a horgolás, hát annak sincs több haszna. Azok az emberek számomra sokkal értéktelenebbek, akiknek a motorozás, autózás a hobbija és ráhozzák a frászt másokra az utakon illetve néha gyilkolnak is a több milliós kocsijukkal. Inkább fotóznának...
2015. ápr. 29. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Mert szeret fotózni? Szerintem te csak törődj a saját dolgoddal, és mutasd meg a világnak, hogy mekkora fotós is vagy.
2015. ápr. 29. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Meg hát lehet hogy pont azért erőlteti, mert még nem megy, de meg szeretné tanulni. Ez egy hosszú folyamat, lehet hogy 10 év múlva már menni fog neki?
2015. ápr. 29. 13:36
 9/10 anonim ***** válasza:
96%

Miért fáj az neked, hogy ő mennyit költ egy gépre? Ha meg nem tetszenek a képeik, ne nézegesd. Ilyen egyszerű.

Ha én veszek egy Harley-t és beállítom a garázsba, ahhoz sincs senkinek semmi köze. Nem tilos.

Egyébként meg biztos azért osztja meg, mert neki tetszik, vagy szeretne tanulni a kritikákból. A hobbi azért hobbi, mert bárki csinálhatja, akármilyen szinten képes rá.

Akkor ne ülj fel egy biciklire sem, mert úgysem nyered meg a Tour de France-ot.

2015. ápr. 29. 14:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Még mindig nem kaptam linket...
2015. ápr. 29. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!