15 éves diák vagyok. Már régóta szeretek fotózni. (állatokat, természetet, tájat. ) Azt terveztem, hogy idén nyáron komolyabban elkezdek foglalkozni a fotózással (elmegyek egy fotós tanfolyamra. Milyen gépet vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék magamnak venni egy új dslr gépet (eddig egy nikon d90-t használtam). Egy nikon d7200-ra gondoltam egy nikkor 18-300-as objektívvel. Tudom , hogy ez egy haladó gèp de arra gondoltam , hogy inkább veszek egy jobb gépet amit sokáig használok ahelyett , hogy veszek egy gépet amit pár év múlva leváltok. Mit gondoltok róla? Vegyek inkább egy alacsonyabb kategóriájú gépet?2015. ápr. 26. 22:11
11/12 A kérdező kommentje:
Igen meg van a könyv és tervezem elolvasni csak suli időben nem igen van időm.
Köszönöm a hasznos választ!!
2015. ápr. 29. 17:21
12/12 anonim válasza:
Használj fix obikat (akár manuális is lehet). Segít jobb, kreatívabb fotóssá válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!