Szeretnék átmenni a Kisképzőbe, válaszolna egy ottani diák?
Szia! Ugyan úgy mint az előző válaszoló én is 8.-os vagyok és engem is most vettek fel a 2015/16-os tanévre, ötvös szakra. Amúgy igen, a közhiedelemmel ellentétben a fotós és az animációs szakra is le kell tenni ugyanazt a "rajzi alkalmassági vizsgát" amit az összes többi szakon, de hidd el ezen a vizsgán nem azt nézik, hogy mennyire "szép" a rajzod hanem azt, hogy tudsz e tanulmányrajzokat készíteni és, hogy mennyire vagy kreatív. De fontosnak, hogy még mielőtt elmennél oda felvételizni valamilyen rajzi felkészítést mindenképpen vegyél igénybe lehetőleg olyasvalakitől aki tudja, hogy mik a Kisképzőben az elvárások. Amúgy szerintem ha felvettek divat-stílus szakra szerintem egy kis előnyt élvezel, bár azt is meg kell hagyni, hogy a divat-stílus szak a Képző 3, legtűljelentkezettebb szaka, de ha gyakorolsz és kitartó vagy akkor valószínűleg fel fognak venni! Csak még kell dolgozni érte! :)
Én mindenesetre nagyon szurkolok neked és remélem, hogy sikerülni fog a felvételid!!! ;)
Addig is ha van még bármiféle kérdésed a felvételivel kapcsolatban írj nyugodtan, ha tudok akkor válaszolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!