Első gépnek Nikon D3100 vagy Canon EOS 550D?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy bridge gépem van, de azt hiszem már "kinőttem" így szeretnék váltani. Sok fotós ismerőssel beszéltem, hogy ki melyiket és miért ajánlja. (canon vagy nikon, fajtától függetlenül)és végül is a Canon jobban tetszett a leírtak alapján. Használtam már Nikon D3000-t Canon EOS 550D-t, és Nikon D5100-at is. Ezek közül két ismerősöm használtam vette a gépet, én is ezen gondolozom, és most láttam is egy jó Nikont megfizethető áron, első tulajtó, kevés expoval, papírokkal. De nem tudom érdemes-e megvenni. Sokat járok lülönböző sportversenyekre amon rokonok/barátok indulnak (úszás, focj, díjugratás, gördeszka) ezek fotózásánál mennyire állná meg a helyét egy Nikon D3100?2015. ápr. 18. 08:44
1/2 anonim válasza:
Teremsport fotózásnál mindegy, hogy 550D vagy D3100, mindkettő gyenge. Ha a pénz nem lenne kérdés, sportfotóhoz egyértelműen Canont javasolnék a jobban paraméterezhető AF és a 70-200 II / 300 f4 miatt, de ha hobbi felhasználás, szerintem a Nikonnal általában boldogabb leszel. Fontos, hogy legalább egy 18-105 vagy jobb minőségű objektívet vegyél hozzá. (Jobb minőség nem egyenlő nagyobb zoom).
2/2 anonim válasza:
teljesen mindegy, melyiket veszed, kb ugyanazt tudják, csak egy kicsit máshogy kell őket kezelni. amíg megfelelnek neked, addig szeretni fogod, bármelyiket veszed is. ahol meg már nem elég, ott egyik se lesz elég, de hogy ez hol fog majd eljönni számodra, azt neked kell majd kitapasztalnod, mert a te használatodtól és az igényeidtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!