Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ennél kevesebbért és ennél...

Ennél kevesebbért és ennél többet tudó kamera van ebay-en?

Figyelt kérdés

[link]

<-Ilyen tudású kamera kellene

______

[link]

<-Ilyen kinézettel! Csak nincs annyi a zsebembe hogy ilyenem legyen! Ezért kellene valami olcsóbb megoldás.

Sajnos az én szakmámban fontos a kamera kinézete mert egy vacak samsung elé nem állnak az emberek! Hiába fulhd.

Nonprofit vállalkozásból nem lehet jó kamerát venni!

Tehát olcsóbb kellene és használt kínai.

Fontos volna az éjszakai és a 16:9 kép!

Kinézetre meg az a szögletes optikájú.

Nem ragaszkodom a márkához!

Köszönöm ha segítesz

Hogy kell Ebay-en jobban keresni hogy megtaláljam amit akarok! "Advanced" nem igazán felhasználóbarát!

Előbb találok akut meg egyébb vackokat mint kamerát és ha nem nézem végig akkor nem látom meg azt amit keresek!

2015. ápr. 5. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kel aggódni, ezzel is körberöhögnek. Húsz rongyért vársz imax minőséget?
2015. ápr. 5. 23:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Optikai zoom nélkül boritékolható, hogy használhatatlanul rossz minőségű videót készít.

Ez egy teljesen noname izé, ne legyenek elvárásaid, már az is csoda, ha azt tudja, ami le van írva oda.

2015. ápr. 6. 00:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a ket link ugyanazt a kamerat mutatja... :(

kellene valami olcsóbb megoldás - olcso husnak hig a leve, foleg a video iparban...

az én szakmámban fontos a kamera kinézete - a tudasa nem csak a kinezete? Hol dolgozol, szinhazban?

vacak samsung elé nem állnak az emberek - igazad van, en sem allnek oda, foleg, hogy ha 2-3 meterrol videozol, nem is latjak a markajelzest....

En nem ertelek. Profi vagy aki videozasbol el es olcso megoldast keresel? Olcso legyen es a Samsung az vacak? Most mit is akarsz tulajdonkeppen?

Hugye-$zare vegyel akarmilyen kinai fost, es ragassz ra egy Sony cimket es azzal virithatsz. Az mar reszletkerdes, hogy anyu diavetitoje jobb minosegu kepet produkal mint ezek, de ha neked a kamera kulseje a fontos, konnyu a dolgod, mert az eBay roskadasig tele van no-name cuccokkal.

2015. ápr. 6. 21:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Szeretnék haverok előtt villogni hogy profi kinézetű kamerám van!

Nonprofit vállalkozásból nem lehet jó kamerát venni!

Munkanélküli eltartott vagyok!

Szóval nincs 2millióm profi kamerára!

A munkám 20000 ft-ig engedné meg!

De használni is jó lenne!

:D

A két link meg azért egyezik meg mert kínai márkátlan laptopom van egy "Gönglü ké dá" márkájú égetett operációs rendszerrel ami nem Windows!

Ha el tudom adni az ötleteimet akkor érdemes megvenni a legdrágább kamerát de addig jó a márkátlan!

Láttam olyant hogy a kamera betonnal volt kiöntve és ettől volt ütés és vízálló!

:D Kocsmai verekedéseknél előny!

Utóirat:

Van egy olyan gomb a laptopomon ami felkiáltójel és enter egyszerre! És van még pár furcsa karakterem mint a ō ǜ ě ř ǒ Ħ Ĵ Ķ Ÿ Ç Ñ

2015. ápr. 7. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!