Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Fényképezőgépet szeretnék...

Fényképezőgépet szeretnék vásárolni, mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Hobbi szinten fényképezek. Leginkább a természetet, főleg a fákat. Nem tudom milyen fényképezőgépet vegyek, mivel nem vagyok profi és nem is szeretnék túl sokat rááldozni. Nem tudom , hogy ilyenkor milyen szempontokat kell elsősorban figyelembe venni, ezért is kérem a segítségeteket. Ha tudtok konkrét márkát , esetleg típust is ajánlhattok. Szívesen fogadok tapasztalatokat,tanácsokat és bármilyen egyéb segítséget. Előre is köszönöm :)

2015. ápr. 3. 16:19
 1/7 anonim ***** válasza:

A szokásos kérdésekre kellene válaszolnod:

Mennyit áldoznál rá?

Hajlandó vagy tanulni, fejlődni?

2015. ápr. 3. 16:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Kb 15 000 lejre gondoltam. Én szívesen fejlődnék, de még csak 14 éves vagyok úgyhogy nem szeretnék túl profi gépet, mivel nem az az életcélom, hogy fényképész legyek. Ezért megelégedek egy közepes fényképezőgéppel is. :)
2015. ápr. 3. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Lej = forint?

15000 forintért nem lehet mit ajánlani, mert annyiért még használtan is problémás normálisat kifogni.

2015. ápr. 3. 22:41
 4/7 anonim ***** válasza:
A lej az nem a román fizetőeszköz?
2015. ápr. 4. 07:50
 5/7 A kérdező kommentje:
De. Az a román pénz. 100ft=1,5 lej. :)
2015. ápr. 4. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért fogadtam kételkedve a lej elnevezést, mert 15 000 RON az 1 000 000 HUF...
2015. ápr. 4. 11:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Én a 15 000 lejt régi pénzben mondtam, ha nagyon aktuális akarsz lenni az most 1 500 lejnek felel meg . :)
2015. ápr. 4. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!