Szerintetek az alábbi fényképezőgépek közül melyiket éri meg megvenni az én szempontjaimat figyelembe véve?
Figyelt kérdés
Meg szeretném venni életem első tükörreflexes fényképezőgépét, nagyon szeretek hobbi szinten fotózni, de eddig csak egy Fujifilm Bridge géppel áldott meg az Isten:D
Mivel nem vagyok profi és nem is ebből szeretnék megélni elég lenne egy 100-150ezer között mozgó gép.(Legfőképp autóversenyt fotózok, néha-néha művészi beállítottságú fekete-fehér fotókat készítek)
Ezt a kettőt néztem eddig:
Canon: [link]
Nikon: [link]
A legfőbb szempontok, amiket szeretnék megvannak mindkét gépben (manuál fókusz, állithato rekesz,blende), de szeretném hallani a véleményeteket, és akár ajánlhattok ennél jobb ár/érték arányút 150k-ig.
Köszi szépen előre is a segítséget
2015. ápr. 3. 15:01
1/2 anonim válasza:
használt 50d -t vettem markolattal 5 akkuval, extra mattüvegekkel 85ért. keress valami hasonlót akkor még marad pénzed normálisabb objektivre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!