Doki1990 kérdése:

Pentax k100d vel milyen kompatibilis objektívek vannak?

Figyelt kérdés
Milyen fajta kompatipilis objektívek vannak pentax k100d vel? Rengeteget kerestem de nemtaláltam semmit! Objektív neveket kérnék tőletek lehet m42 es is mert van egy átalakítóm!

2015. márc. 12. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Többszáz olyan objekztív van, ami kompatibilis a Pentax K100D-vel. Lehetetlen lenne mindet felsorolni, pláne, ha az M42-eseket is hozzávesszük.

Megtehetném, hogy hasraütés-szerűen felsorolok párat, de ennek semmi értelme nem lenne.

2015. márc. 12. 17:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Akk csak párat sorolj fel kérlek mink 2 fajtából! Ismerem a tamron sigma vivitar helios pentax silorg fajtákat!
2015. márc. 12. 17:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Tényleg ennyire életképtelen vagy?

[link]

[link]

2015. márc. 12. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdezőt az zavarta meg, hogy a leírásban nem K bajonett, hanem Kaf2 bajonett van írva. De ettől még a K-s obikat mind fel fogod tudni rakni.

Itt egy hasznos táblázat a komtabilitásról: [link]

2015. márc. 12. 18:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok életképtelen amint mondtam kerestem én is!!!!! Köszönöm a válaszokat! Azt a táblázatot h kell értelmezni?
2015. márc. 13. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!