Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet ajánlot...

Milyen fényképezőgépet ajánlotok? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék venni egy fényképezőgépet. Az a gond, hogy nagyon nem értek hozzájuk... :( Amire kellene: tájképek, családi fotók, madarak, természet fényképezése. Fontos lenne, hogy jók legyenek a színek, és viszonylag nagy felbontású kellene (pl hogy végre ne csak homályos képeken kaphassam le a kertünkben élő széncinegét). Nyilván nem is a kínai, 2 hétig üzemelő vackokra gondoltam.

A fő gond az, hogy maximum 20 E van rá (de nem baj, ha használt). Tudnátok ajánlani valamit? Miken lenne érdemes gondolkodnom?

2015. febr. 28. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:

A kertedben élő széncinege egy kétmilliós gépen is kis szines paca lesz, ha

- nem mész elég közel hozzá, vagy

- nem használsz elég nagy gyújtótávolságú objektívet (teleobjektív).

Ehhez a felbontásnak nem sok köze van.

Neked valami olyan gép kell, aminek nagy az optikai zoomja. Sajnos ez a húszezres kategóriában nem jellemző...

2015. febr. 28. 13:52
 2/3 anonim válasza:
Hát ennyi pénzért egy olyat kapsz mint az enyém (Canon ixus 145), de én nagyon meg vagyok vele elégedve, a szilveszteri buliban is evvel csináltunk minden képet, és nagyon jók lettek.
2015. márc. 1. 15:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Közel enged, kb 5 éve etetve van. :) Még a piciket meg is szoktuk nézni, meg kitakarítani az odút, amibe költ.
2015. márc. 1. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!