Fotósok tudnátok segíteni?
Amíg az fotózás alapjaival sem vagy tisztában, meg hogy a micsoda a izével hová megy és merre meddig, meg hogy az egészet eszik-e vagy megisszák, addig légy szíves, ne tedd le a garast egy bizonyos fényképezőgép mellett, mert alaptalanul hozod meg a döntésedet - ráadásul a nálad okosabbak itt már elmondták, hogy belépő tükröst inkább, és a választott Sonyd nem jó.
"Nagyon meg tetszett, esetleg erről is mondhattok pár érdekességet :)"
Az az érdekesség, hogy ez a gép egy fos.
Nagyon "meg tetszett" - ez aztán alaposan átgondolt érv a gép mellett.
"tudom hogy a Google a barátunk de ott minden úgy körül van írva hogy nem értem."
Először meg kell tanulnod az alapfogalmakat és az összefüggéseket, és akkor majd megérted, mit akar veled közölni a Google a gépről, ami neked "meg tetszett", mert olyan viccesen dugja ki a szemét, meg olyan kis pofók teste van neki, meg rá is van írva, hogy "SZÓNÍ", és ők olyan jó kazettás vókmeneket gyártottak a nyócvanas években.
Egyelőre fogd meg szépen a kompaktodat, és azzal, meg egy alapszintű fotóskönyvvel kezdd el megtanulni, hogy hogyan kell fogni egy gépet, mi a blende, záridő, ISO, meg az egésznek az elméleti alapjaid, hogy lássad az összefüggéseket.
Kezdd el itt, aztán olvasd el erről az oldalról a többi kezdőknek szánt cikket is:
5-ös, irigylem türelmed,én először egy helyesírási kéziszótárt javasolnék neki, az egyéb alapvető hiányosságairól nem is szólva..
Kérdező: kvantummechanika nem érdekel?
Én itt rendszeresen le vagyok szólva, hogy nem vagyok elég segítőkész a teljesen fogalmatlan kezdőkkel szemben, akik ráadásul összebeszélnek minden hülyeséget, úgyhogy inkább konkrétan nem válaszolok semmit.
Ellenben egyetértek az előttem szólókkal: tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!