Milyen DSLR-t és objektívet vegyeg?
Figyelt kérdés
Elsősorban Canon EOS 20D vagy 40D vázat néztem, melyik éri meg jobban? Objektívnek pedig Canon EF-S vagy valami hasonló árkategóriás zoom obi. Egyenlőre még vakut nem kívánok venni hozzá de egy tripod állványt igen. Ha tudtok jobb összeállítást osszátok meg velem kérlek :) (első DSLR-em lenne)2015. jan. 18. 18:52
1/4 anonim válasza:
Az általad felsorolt összeállításnál egyszerűen nem tudok jobbat mondani. Azt írtad "elsősorban" ezeket a vázakat nézted. Mit néztél "másodsorban" ?
2/4 A kérdező kommentje:
"másodsorban" az olcsó belépő kategóriás kitekre gondoltam.
2015. jan. 19. 07:31
3/4 A kérdező kommentje:
Az objektívet nem írtam a kérdésnél, Canon EF-S 17-85mm vagy Canon EF-S 18-135mm /f 3.5-5.6.
2015. jan. 19. 07:40
4/4 anonim válasza:
Nem látom hogy ez a kérdés 2015-ös vagy régebbi mert ezt nem írja a gyakorikerdesek_hu,(csak a hónapot)de ha mostani akkor vagy bolond vagy, nagyon rossz tippet kaptál valakitől !Canon 20D vagy 40D ? OMG ős régi gépek!EGYIKET SE !!...használtan hülyeség ilyet venni..talán még a 40D /30E-ft megér(számomra)de a 20d felejtsd el!...ha kevés léd van akkor inkább valami használt 550D -től felfelé érdemes! 550d már alapból jobb a 40D-nél,sokkal több mindent tudnak..nagyobb kijelző stb.. !(nekem mind kettő volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!