Mit ajanlotok nekem?

Figyelt kérdés
Hobbi szinten szeretnek fotozni ,Canon Eos 1200D vs Canon Eos 600D kozott gondolkodtam es neztem rolluk velemenyeket de nem nagyon jutottam dontesre . Remelem tudtok nekem segiteni. Elore is koszonom szepen.

2014. nov. 2. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nehéz dönteni! A 600D sokkal jobb gép, mert:

-sokkal nagyobb felbontású kijelző

-kihajtható kijelző

-automatikus érzékelő tisztítás minden kikapcs.kor

-jobb képminőség

-nagyobb kereső

-gyorsabb (+1 fps) sorozatfotó

1200D-nek annyi előnye van hogy kompaktabb, könnyebb.

Ez a alapján már azt hiszem könnyen dönthetsz. Ha van vmi kérdésed a 600D-vel kapcsolatban, írhatsz, mert nekem ilyen gépem van! :)

2014. nov. 2. 20:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segitseget. Nagyon hasznos volt. Valoszinuleg akkor a 600D lesz a valasztasom.
2014. nov. 2. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Mondjuk azon én személy szerint eléggé meglepődnék, ha alapjában véve lenne különbség képminőség terén a két váz között, de tény, hogy szolgáltatáskínálatában a 600D tud többet, viszont mielőtt vásárolsz neked is azt javaslom, hogy menj el egy boltba és fogdoss meg Canon és Nikon gépeket egyaránt, hogy lásd számodra melyik rendszer a szimpatikusabb. Nagyon drága és körülményes később rendszert váltani és mivel minőségbeli különbség nincs a két rendszer között (legalább is olyan amit Te észrevennél) ezért ergonómia, szimpátia alapján érdemes dönteni.

Az pedig csak a hab a tortára, hogy amíg itt kérdezed meg mire van szükséged addig nem állsz készen a használatára. Tanulj!

Alapok:

[link]

[link]

2014. nov. 3. 09:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazabol lehethogy ez most nagyon "gaz" de eddig en egyszerfotoztam max ketszer canon 1200Dvel es nagyon tetszett de aztan a tulajdonosa lecserelte egy 600Dre mert elromlott neki es most ezt valasztotta es neki nagyon tetszik es szereti vele mar tobszor is fotoztam de nekem meg nemvolt ilyen komolyabb fenykepezogepem. eddig en iphone 5s mostmar 6 plusszal fotozgatok meg ipaddel de hat azok megse olyanok mint egy ilyen fenykepezogep es koszonom szepen a tanacsokat . azert is kertem oket mert nemnagyon ertek meg az ilyen fenykepezogepekhez. ️
2014. nov. 3. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!