Mit ajanlotok nekem?
Szerintem nem nehéz dönteni! A 600D sokkal jobb gép, mert:
-sokkal nagyobb felbontású kijelző
-kihajtható kijelző
-automatikus érzékelő tisztítás minden kikapcs.kor
-jobb képminőség
-nagyobb kereső
-gyorsabb (+1 fps) sorozatfotó
1200D-nek annyi előnye van hogy kompaktabb, könnyebb.
Ez a alapján már azt hiszem könnyen dönthetsz. Ha van vmi kérdésed a 600D-vel kapcsolatban, írhatsz, mert nekem ilyen gépem van! :)
Mondjuk azon én személy szerint eléggé meglepődnék, ha alapjában véve lenne különbség képminőség terén a két váz között, de tény, hogy szolgáltatáskínálatában a 600D tud többet, viszont mielőtt vásárolsz neked is azt javaslom, hogy menj el egy boltba és fogdoss meg Canon és Nikon gépeket egyaránt, hogy lásd számodra melyik rendszer a szimpatikusabb. Nagyon drága és körülményes később rendszert váltani és mivel minőségbeli különbség nincs a két rendszer között (legalább is olyan amit Te észrevennél) ezért ergonómia, szimpátia alapján érdemes dönteni.
Az pedig csak a hab a tortára, hogy amíg itt kérdezed meg mire van szükséged addig nem állsz készen a használatára. Tanulj!
Alapok:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!