Canon EOS 70D-hez milyen állványt ajánlotok?

Figyelt kérdés

olyat szeretnék, ami azért strapabíró és stabil,illetve nem túl drága, de azért nem szeretnék nagyon olcsót se :) nézegetem őket, de nem tudok választani annyi féle van

előre is köszi a segítséget!!! :D

2014. okt. 26. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem fogok neked semmit ajánlani, de ha szeretnél értelmes választ is kapni, azért néhány infót még adhatnál. Háromlábút szeretnél vagy monopodot? Esetleg valami kisméretűt? Fej is kell hozzá? Ha igen, milyen: gömb vagy 3D? Nálad mit jelent a "nem túl drága, de azért nem nagyon olcsó"? Legalább nagyságrendileg mondj valamit.
2014. okt. 26. 17:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Én most egy Vanguard trackert használok, SBH 100 gömbfejjel. Nekem nagyon bejött., picivel többe került, mint 60e Ft. Biciklis és gyalog túrán is sokat használtam a nyár folyamán, repülőn is utaztattam. Bírja a kiképzést :)
2014. okt. 26. 19:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Bocsi, valóban kihagytam a részleteket :/

3lábú gömbfejeset szeretnék és 50 ezer forint körül gondoltam.

Köszönöm!! Megnézem!! :)

2014. okt. 26. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!