Tudtok, most valamilyen versenyt? Ahova be küldhetem a képemet és a nyertes kap valamit vagy csak ki rakják a honlapukra vagy valami ilyesmi?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne 16-18 év között legyen hanem fiatalabbak is nevezhessenek :)
Előre is köszi :)
2014. okt. 25. 18:36
1/6 anonim válasza:
Örülök, hogy te még hiszel a tiszta fotópályázatokban. Én már régóta nem, te fizetsz a fotók szines nyomtatásáért egy kalap pénzt, postaköltség sem kevés, aztán nagy semmi a vége. Ha csak netre akarod feltölteni, akkor a www.időkép.hu-ra regisztráció után lehet, de senki se dijazza.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :3
2014. okt. 25. 18:48
4/6 yosimitsu01 válasza:
Ez most nem verseny pályázat de ha szeretsz fényképezni akkor a [link] gmail fiokal kombiálva publikálhatod a képeidet. nagy részét be teszik a google map és google földbe is , leválogatás után . Versenyek is szoktak lenni minden hónapban. kommentelni is lehet őket, lesd meg tetszeni fog. az én profilom [link] /user/2157736?comment_page=1&photo_page=1 nem nagy durranás de jó érzés amikor azt látom hogy meg lesték 400 an 500 an vagy amikor véleményezik. Ide nem pont kutya macska cica hanem tájképek
5/6 anonim válasza:
A Sony 2015-ös versenye: [link]
6/6 A kérdező kommentje:
2014. okt. 27. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!