Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jogos a panaszom a nyerhető...

Jogos a panaszom a nyerhető csokipapírokra vonatkozóan?

Figyelt kérdés

Ha már ki kell találniuk azt,hogy így-meg úgy lehet nyerni a csokikkal,akkor a papírokkal is csináljanak már valamit.Egy csokipapír belső oldalán lévő kódok beküldésével lehet nyerni.Ez stimmel, ez okés...Csakhogy írtó bosszantó a csokik csomagolóanyaga,mert össze-vissza szakad. Már próbáltam ellene tenni,úgy,hogy ollóval vágtam. Csakhogy amikor elővettem elszakadt. :( Így nem tudom bizonyítani,hogy nyertem.Ez főleg vonatkozik a Mars,Snickers, stb. csokipapírokra.

Ti is így vagytok vele?

2014. okt. 23. 18:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Általában a kód a papírnak azon az oldalán van, aminek ha megfelelően bontod ki, akkor nem kéne elszakadnia. Szóval nem tudom mire gondolsz, én még nem jártam így :D Ha elrakom, akkor meg nem nyúl hozzá senki, nem fogom tovább szaggatni.
2014. okt. 23. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!