Laszlo17 kérdése:
Sony dsc-w730-as fényképezőgépről van szó. Az objektív kinyílt állapotban kiakadt. Ki- vagy bekapcsoláskor kattog és igyekszik visszahúzódni, de sikertelenül. Mechanikai meghibásodásnak tűnik. Hogyan tudnám szétszerelni?
Figyelt kérdés
Kicsavartam a 6 csavart (2 jobbról, 2 balról, 2 alul), hogy szétszedjem, de nem mertem feszegetni, így nem sikerült leszedni a borítólemezt.#Sony dsc-w730 #objektív meghibásodás #kiakadt objektív
2014. szept. 24. 07:55
1/2 BazsiBácsi válasza:
Szerintem felesleges szétszedned, ha rám hallgatsz. Általában ilyenkor az objektív műanyag mechanikája szokott eltörni, vagy letörni róla egy fog.
Alkatrészt nem találsz, max egy másikat veszel, aminek az alaplapja, vagy az LCD-je sült meg, de akkor is ott van a szétszedés kérdése (általában nem egyszerű manőver szétszedni egy gépet).
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. szept. 25. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!