Mi a véleményetek az Olympus e-520-as tükörreflexes fényképezőgépről?
Figyelt kérdés
Most váltanék tükörreflexesre, így nem nagyon tudom még, hogy mire érdemes odafigyelni. Leginkább tájfotókat és portrékat szoktam fényképezni. Használtan venném 16000 expoval és 2 objektívvel egyik 14-42 mm, a másik 40-150 mm és persze az aksi.. stb. Sajnos arra nincs pénzem, hogy egy újat vegyek, de nem is tartanám jó ötletnek addig, amíg bele nem jövök.2014. júl. 19. 11:44
1/2 anonim válasza:
Én is azt venném, vagy Pentaxot. Az érzékelős képstabilizátor nagyon jól jöhet, ha olcsóbb, manuálfókuszos lencséket akarsz használni, márpedig portrékhoz az kell majd, ha nagy fényerőt akarsz.
2/2 anonim válasza:
Az érzékelő mozgatásos stabilizáció messze elmarad a lencsékbe épített optikaitól, persze jobb mint a semmi. Viszont én inkább Canont vagy Nikont vennék (nem feltétlenül ebben a sorrendben), mivel ezekhez a rendszerekhez (Oly, Pentax) gyakorlatilag alig lehet használtan kiegészítőket vásárolni, ráadásul az eBayről beszerezhető kínai vackok száma is jóval alacsonyabb mint a fenti két márkához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!